• Pret
  RON
   – 
  RON
  • 129RON
  • 150RON
 • Producator (1)
 • Varsta
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
129.90 RON
Binoclu Stea Turcoaz-verde expediere rapida
129.90 RON
Carma Stea Turcoaz-verde expediere rapida
149.90 RON
129.90 RON
Cât timp trebuie să alocați copiilor pentru alte activități în aer liber?

Activitățile în aer liber sunt benefice pentru copii dincolo de activitatea fizică pe care aceste activități le oferă. Îi ajută să socializeze, să își înțeleagă mai bine corpul, să se implice în jocuri imaginative și să respire și să se bucure de aer liber și curat. În lumea complexă și ocupată de astăzi, poate fi dificil să programați prea mult timp în aer liber cu copilul dumneavoastră. Dar, făcând alte activități în aer liber îl încurajați pe cel mic să rămână activ și să nu se plictisească. Acest lucru este esențial pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a copilului dumneavoastră.
Copiii de vârstă școlară au nevoie de aproximativ trei ore de joacă sau făcând alte activități în aer liber în fiecare zi. Deși este mult de adăugat la programul zilnic, activitatea în aer liber va contribui la sănătatea fizică și emoțională a copilului dumneavoastră.

Care este motivul cheie pentru care activitățile în aer liber sunt atât de importante?

Tabletele și telefoanele – în general ecranele și timpul pe care copilul dumneavoastră îl petrece în contact cu diverse dispozitive electronice reprezintă un motiv cheie pentru care timpul petrecut făcând alte activități în aer liber ar trebui să fie nelipsit din programul celui mic.
"Programarea timpului pentru a se juca activ în aer liber stabilește o limită naturală a timpului pe care copilul dumneavoastră îl poate petrece cu un dispozitiv (cum ar fi laptopul, televizorul, telefonul sau jocurile video)", spune un specialist pediatric. "Activitățile în aer liber promovează implicarea activă cu colegii și prietenii lor și cu mediul natural și îi ajută să dezvolte respectul pentru lume și considerația pentru cei din jur."
Înlocuirea unui anumit timp din cel petrecut pe dispozitivele electronice cu alte activități sau cu joaca în aer liber ajută, de asemenea, la reducerea riscurilor unui stil de viață sedentar care este atât de problematic.