• Diametru roata
 • Pret
  lei
   – 
  lei
  • 168lei
  • 875lei
 • Producator
 • Varsta (1)
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Bicicleta - 146r
Bicicleta - 146r expediere rapida
725.00 lei
Bicicleta 14" Cars
Bicicleta 14" Cars expediere rapida
741.79 lei
Bicicleta 143 Gln - Dino Bikes
660.00 lei
Bicicleta 144 Rn - Dino Bikes
665.00 lei
Bicicleta 16" Minnie Mouse
Bicicleta 16" Minnie Mouse expediere rapida
805.04 lei
Bicicleta 16'' Paw Patrol
Bicicleta 16'' Paw Patrol expediere rapida
820.92 lei
Bicicleta 166rsn
Bicicleta 166rsn expediere rapida
875.00 lei
Bicicleta Avengers 14 - Dino Bikes
785.00 lei
Bicicleta Bmx 14 - Dino Bikes
660.00 lei
Bicicleta Mtb 14 - Dino Bikes
660.00 lei
Prima Mea Tricicleta Cu Maner - Rapida
168.00 lei

Ghid de achizitie Biciclete copii 5 - 6 ani

Cum sa aleg corect o bicicleta pentru copii?

Alegerea unei biciclete pentru copii trebuie in mod cert sa indeplineasca cateva conditii speciale pentru a o putea considera potrivita pentru copii. Siguranta ramane fara indoiala unul dintre aspectele prioritare in procesul de alegere al unei biciclete. Alaturi de acest aspect, mai trebuie totodata sa se tina cont si de: varsta copilului, marimea rotilor, inaltimea, dar si preferintele copilului.

Care sunt riscurile alegerii unei biciclete nepotrivite?

Nu alege o bicicleta mai mare pentru copil plecand de la premisa ca o va putea folosi mai mult timp. O marime neadaptata a bicicletei poate provoca disconfort, oboseala sau uneori chiar si dureri celui mic. Mai mult decat atat, o bicicleta nepotrivita poate fi si nesigura pentru copil. Este important de avut in vedere faptul ca ergonomia bicicletelor este conceputa pentru fiecare varsta si fiecare conformatie in parte.

De la ce varsta pot achizitiona o bicicleta pentru copilul meu?

Daca vorbim strict despre bicicletele fara pedale, in general varsta recomandata este de 2-3 ani, atunci cand marimea bicicletei ar trebui sa aiba 14 inch. Cu toate acestea insa, este recomandat sa privesti cu atentie daca micutul tau sta confortabil pe noua bicicleta. Pentru acest lucru este important ca picioarele sa atinga solul, copilul sa poata ajunge cu usurinta la manetele de frana, iar cadrul bicicletei sa nu fie unul prea inalt.

Ce accesorii trebuie sa cumpar pentru o siguranta suplimentara a copilului pe bicicleta?

Printre cele mai importante accesorii de protectie pentru copii in ceea ce priveste mersul pe bicicleta, se numara: casca de protectie, genunchierele si cotierele. Fiecare dintre aceste produse poate oferi protectie suplimentara, motiv pentru care este recomandat sa le achizitionezi, mai ales pana cel mic stapaneste foarte bicicleta.