Piscine gonflabile – distracția verii în anul 2022

DE REŢINUT!

O piscină gonflabilă poate fi mutată destul de ușor în locurile umbroase și în acest fel, copii se pot bucura de bălăceală și joc chiar și atunci când nu este indicat.

O piscină în grădină sau în curtea din spate este visul oricărui copil – nu există o distracție mai bună vara acasă, decât cea în care te bălăcești în piscine gonflabile sau clasice în zilele fierbinți de iulie,  printre gustări, fructe și înghețată. Deși acest vis poate părea destul de departe pentru cei care nu au acum o piscină, el este de fapt foarte ușor de împlinit, chiar și cu  un spațiu mic sau o curte mică. Fie că aveți planuri mari de a construi o piscină clasică sau pur și simplu doriți un loc modest pentru a face o baie rapidă, există în ziua de astăzi foarte multe idei și implicit produse, care să vă facă spațiul cât mai relaxant.

De avut în vedere

Stabiliți cu exactitate locul de amplasare a piscinei gonflabile.

Dacă spațiul este limitat sau chiar foarte mic, trebuie să măsurați totul pentru a știi cu exactitate forma și măsura maximă a piscinei.  Va trebui să vă faceți o un mic proiect imaginar, pentru a nu avea surprize mai târziu.  Dacă tot ce vă doriți este doar un loc în care puteți să vă răcoriți, atunci nu trebuie să fie neapărat mare. În acest caz, și mai ales dacă aveți copii mici, o piscină gonflabilă mică pătrată sau rotundă poate fi perfectă. Pentru curțile cu forme ciudate, dacă doriți o piscină statică o să trebuiască să cereți ajutorul unui proiectant de piscine pentru a vă îndruma dacă se poate face o piscină într-o formă atipică care să se încadreze perfect în spațiul dumneavoastră.

Adăugați caracteristici distractive pentru copii

Cum ar fi o piscină statică sau gonflabilă în curte sau grădină fără câteva elemente de decor sau fără obiecte de distracție? Obiectele care ar putea completa spațiul relaxant al familiei dumneavoastră ar putea include:

  • Un tobogan de apă
  • O fântână pentru decor
  • O mică zonă cu nisip pentru joc și pentru plajă
  • O cascadă
  • O trambulină pentru cei mici
  • Un coș de baschet lângă piscină
  • Un loc ferit de soare, la umbră, sau cu un pavilion de grădină, pentru masă și servirea de băuturi răcoritoare
  • Un hamac sau un leagăn pentru odihnă

Nu este deloc sănătos să stăm la soare în intervalul 11:00 și 16:00 astfel că,  vreți nu vreți, un loc cu umbră este 100% necesar. Fie că folosiți un pavilion de grădină sau o umbrelă mare pentru umbră, într-un loc special sau chiar deasupra piscinei,  nu trebuie să desconsiderați importanța acestui lucru.

Încearcă să optezi pentru o variantă mobilă, astfel încât să poți face umbră în diferite zone ale curții tale în funcție de momentul zilei sau în funcție de vremea de afară. O altă modalitate excelentă ar fi copacii sau plantele înalte cu ramuri largi, plasate strategic în jurul curții pentru a crea locuri mai răcoroase care se integrează perfect în decor. O piscină gonflabilă poate fi mutată destul de ușor în locurile umbroase și în acest fel, copii se pot bucura de bălăceală și joc chiar și atunci când nu este indicat.

Luați în considerare un spațiu pentru cel puțin unul sau două șezlonguri și o măsuță pentru a servi o băutură răcoroasă. Dacă aveți la dispoziție o suprafață mai mare, creați-vă propriul loc de ”respiro”  lângă piscină,  cu o măsuță și șezlonguri sau scăunele de exterior.

Într-un studiu realizat de o asociație familială din Marea Britanie, s-a arătat că 59% dintre cei intervievați au declarat că cea mai fericită amintire a lor este strâns legată de timpul petrecut cu familia, acasă sau în vacanță, și astfel concluzia lor a fost că noi oamenii, “folosim aceste amintiri ca o ancoră ne duce înapoi la momente mai vesele, și astfel suntem capabili să abordăm problemele cu un nou simț al perspectivei.”

Produse recomandate

Like
Close
© Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.
Close