Program fidelizare

Card cadou

Destinatar:
De la:

Regulament card cadou

Dacă nu poți decide care este cadoul perfect, mergi la sigur cu Cardul Cadou BeKid. Ai la dispoziție posibilitatea de a alege orice valoare cuprinsă între 50 și 5.000 RON pe care să o dăruiești cuiva drag. După efectuarea comenzii, voucherul va fi livrat pe e-mail, astfel încât titularul cardului se poate bucura de cumpărături pe www.bekid.ro în cel mai scurt timp.
Din momentul în care a fost achiziționat, Cardul Cadoul poate fi utilizat într-o perioadă maximă de 3 luni de zile. Indiferent de produsele alese, voucherul va fi aplicat unei singure comenzi, valoarea sa fiind scăzută din totalul comenzii.
Valoarea cardului va fi folosită integral pentru achitarea cumpărăturilor, neexistând taxe de emitere sau orice alt tip de comisioane. Mai exact, valoarea aleasă de tine va putea fi folosită integral de cumpărător.
În momentul achiziționării Cardului Cadou BeKid, ne acorzi acceptul de a utiliza datele tale (nume, mesajul tău pentru destinatarului cardului, valoarea voucherului), astfel încât noi să putem configura un card personalizat, care va fi trimis destinatarului prin e-mail.

Cum trimiți cardul cadou BeKid?
1. Te loghezi în contul tău de utilizator BeKid.
2. Accesezi secțiunea Card Cadou din partea stângă a meniului.
3. Selectezi valoarea cardului.
4. Completezi adresa de e-mail a persoanei căreia îi dăruiești cadoul.
5. Adaugi un mesaj care va însoți Cardul Cadou.
6. Finalizezi comanda și efectuezi plata. Cardul Cadou BeKid va ajunge la destinatar însoțit de toate instrucțiunile de utilizare.

Cum se poate utiliza Cardul Cadou?
Fiecare card beneficiază de o serie unică de identificare. Această serie este valabilă pentru o singură comandă, valoarea totală nu poate fi partajată pentru mai multe comenzi. Discountul oferit de voucher poate fi aplicat doar înainte de finalizarea comenzii. În cazul în care comanda a fost trimisă, valoarea cardului nu mai poate fi aplicată sub formă de discount, iar comanda trebuie refăcută. Cardul este valabil pentru o singură comandă. De asemenea, cardul este valabil doar pentru achiziția de produse, nu poate fi utilizat pentru cumpărarea unui alt card cadou.

Câte Carduri Cadou pot cumpăra?
Pentru fiecare Card Cadou BeKid este necesar sa plasezi o comandă distinctă. Poți cumpăra oricât de multe carduri cadou, însă pentru fiecare este necesar să plasezi o comandă diferită.

Ce se întâmplă dacă returnez produsul achitat cu un Card Cadou?
Produsele achiziționate online de pe site-ul www.bekid.ro pot și returnate, conform legislației în vigoare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. În cazul în care returnezi produsul achitat cu Cardul Cadou în perioada [am schimbat peste tot perioada de valabilitate a cardului la 3 luni, dar returul produsului se poate face conform conditiilor legii, vezi politica retur bekid, nu se poate returna produsul timp de 3 luni, cred ca e maxim 30 de zile sau 14 zile]mai sus menționată, după efectuarea returului, Cardul Cadou va fi reactivat.
În cazul în care returnezi produsul achitat cu Cardul Cadou în perioada de valabilitate a acestuia (respectiv 3 luni), după efectuarea returului Cardul Cadou va fi reactivat. Dacă returul se efectuează după încheierea perioadei de valabilitate a cardului (după 3 luni de la emitere), reducerea aferentă cardului nu mai este valabilă.[am schimbat peste tot perioada de valabilitate a cardului la 3 luni, dar returul produsului se poate face conform conditiilor legii, vezi politica retur bekid, nu se poate returna produsul timp de 3 luni, cred ca e maxim 30 de zile sau 14 zile]
Găsești informațiile generale referitoare la returul produselor AICI.

Pot primi suma aferentă cardului în bani, în locul achiziției de produse?
Valoarea cardului cadou poate fi utilizată doar pentru achiziția de produse de pe www.bekid.ro și nu poate fi preschimbată în bani.

Pot primi Cardul Cadou în format fizic?
Cardul Cadou BeKid poate fi comandat doar în format electronic și va fi livrat direct pe adresa de e-mail a destinatarului. Deoarece BeKid este un magazin online, cardurile fizice nu pot fi utilizate.

Valoarea Cardului Cadou BeKid acoperă și costurile de livrare?
Cardul cadou BeKid acoperă întreaga valoare a comenzii, adică suma afișată la check-out.

Ce se întâmplă dacă valoare comenzii este mai mică decât valoarea cardului cadou?
Deoarece cardul cadou poate fi utilizat pentru o singură comandă, pentru a beneficia de toată valoarea în bani, comandă trebuie să fie cel puțin egală cu suma corespunzătoare voucherului. În cazul în care comanda este mai mare, se va aplica discountul corespunzător Cardului Cadou și se va achita diferența de preț.

u