Donam 10 % din profit

Incepand cu data de 01 martie 2015, compania ADA ONLINE SRL ( www.bekid.ro )  a semnat un parteneriat cu Asociatia AIPOT ( Asociatia Impreuna Pentru Orasul Tau ) , asociatie care se implica in diferite cazuri sociale. Parteneriatul prevede ca 10 % din profitul realizat in urma vanzarii de produse prin intermediul site-ului www.bekid.ro sa fie donat asociatiei AIPOT pentru realizarea unor actiuni sociale. In cazul in care cunoasteti un caz social care merita sa intre intre in atentia asociatiei AIPOT, va rugam sa transmiteti un email catre office@aipot.ro si office@bekid.ro cu detalii despre cazul respectiv. Implicati-va !

Asociatia AIPOT este un  ONG non-profit, care se implica in proiecte educationale, sportive, sociale, dreptul la o viata mai buna pentru familii cu copii aflate in situatii de risc privind prevenirea abandonului familiar, scolar, integrare, marginalizare. Programele asociatiei AIPOT se adreseaza si altor categorii defavorizate (copii/tineri institutionalizati si postinstitutionalizati, persoane fara adapost, etc).


AIPOT - Misiune

Misiunea Asociatiei AIPOT este de a crea principii sanatoase pentru dezvoltarea personalitatii individului, in care actiunile realizate de societate sa fie puse in slujba tinerii generatii, pentru pregatirea vietii independente.
Asociatia doreste sa sprijine societatea pentru ca impreuna sa construim o lume mai buna pentru generatiile urmatoare, unde fiecaruia sa ii fie respectate drepturile la o viata cat mai decenta, dezvoltare si responsabilitate sociala si morala.
Promovarea servicilor sociale in scopul imbunatatirii conditiilor de viata a grupurilor defavorizate.

AIPOT - Valori

Omul - ca potential ce trebuie valorizat, inclusiv copiii, tinerii, familia, relatiile umane.

Organizarea cat mai eficienta a resurselor de orice fel, astfel incat, eu si cel de langa mine sa beneficiem impreuna de o viata mai buna.

Dezvoltarea valorilor morale: implicare, empatie, altruism, ajutor, in cadrul relatiilor sociale.

Responsabilitate sociala, Solidaritate, Demnitate, Parteneriatul, Respect pentru natura si semeni.

http://www.ziarulapulum.ro/foto-bekid-si-asociatia-aipot-au-donat-doua-scaune-de-masina-pentru-o-familie-din-sebes-0037789

Update iunie 2016: Am donat 2000 lei catre BABY CARE SIBIU - Dam startul in viata : http://maratonsibiu.ro/dam-startul-in-viata-6012/ . Ne bucuram ca am putut contribui la achizitionarea unui incubator modern pentru nou-nascutii internati in terapia intensiva neonatala a maternitatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Update decembrie 2016 : Am donat 2000 lei catre Asociatia Scoala Mamei Junior (http://mamicafarafrica.ro/doneaza/ ) , pentru sustinerea proiectului „Hidroterapia schimbă vieți”. Misiunea acestui proiect este de a oferi acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din județul Timiş (peste 2.000 la număr) şi nu numai, la una dintre cele mai consacrate şi eficiente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în apă sau hidroterapia. În prezent sunt peste 100 de beneficiari, între șase saptămâni și 18 ani, în două locații cu piscină, asistați de către trei fiziokinetoterapeuți și peste 15 voluntari implicaţi în mod constant.

Update iunie 2017: Am donat 3000 lei catre BABY CARE - http://babycaresibiu.ro pentru achizitionarea unui incubator modern pentru nou-nascutii internati in terapia intensiva neonatala a maternitatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.