Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020
Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020 Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020 Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020 Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020

Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020


639.00 lei

Cost transport: Gratuit

de la 107 lei/luna
Mokka. Avans pe gustul tau

Produs Indisponibil

Retur în 14 de zile

Garantie: 24 luni

Expediere rapida

Descriere produs

Espiro Una - landou universal compatibil cu ajutorul unor adaptori speciali (se achizitioneaza separat) cu carucioarele Espiro Sonic, Sonic Air si Galaxy.

Link - carucior Galaxy

Link - adaptori

Landoul universal Una cantareste numai 3,6 kg, se poate plia la orizontala si are fereastra mare din plasa ce permite ventilatia.

CARACTERISTICI:

-Landoul universal super usor este potrivit pentru carucioarele Espiro Galaxy, Sonic si Sonic Air (colectiile 2020)

- Cu ajutorul adaptorilor speciali pentru fiecare carucior in parte, landoul se poate monta pe cadrul caruciorului si astfel pot fi folosite de la nastere, cand bebelusul are nevoie de o suprafata plana rigida care sa-i protejeze coloana.

- Are dimensiuni generoase dar este foarte usor

- Este fabricat din materiale rezistente la apa si dotate cu protectie UV.

- Are cusute insertii reflectorizante pentru a imbunatati vizibilitatea dupa lasarea intunericului.

- Landoul este prevazut cu o saltea rezistenta de inalta calitate, captusita cu material moale si confortabil pentru nou-nascut. Captuseala este complet detasabila si usor de curatat.

- Se poate plia la orizontala, astfel incat ocupa un spatiu redus atunci cand este transportat sau nu mai este folosit.

- Copertina landoului are o fereastra inovatoare din plasa de dimensiune mare, foarte utila pentru aerisire in zilele calduroase de vara. Aceasta ofera o ventilatie si un confort termic corespunzator celor mici. Copertina protejeaza copilul de razele soarelui dar se poate si plia atunci cand nu este nevoie sa fie folosita.

Landoul Una in combinatie cu caruciorul Sonic sau Sonic Air

Pentru toti fanii si utilizatorii de carucioare Espiro Sonic si Sonic Air - perfecte pentru fiecare tip te teren, vreme sau sezon - pot fi folosite acum de la nastere. Doar trebuie sa indepartati partea sport de pe cadru, instalati adaptorii potriviti si fixati landoul Una.

Landoul Una in combinatie cu caruciorul Galaxy

Pentru familiile ce traiesc in zone metropolitane si sunt in cautare de carucioare compacte si usoare pentru bebelusii si copiii lor, Espiro Galaxy in combinatie cu landoul Una sunt solutia perfecta ce se poate folosi de la nastere si pana la 4 ani. Landoul Una se monteaza pe cadrul caruciorului Galaxy cu ajutorul adaptorilor speciali.

DIMENSIUNI:

Greutate: 3,6 kg

Inaltime: 21 cm

Lungime: 78 cm

Latime: 36 cm

Informatii Expediere si Livrare



Pretul de Transport al produsului Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020 este gratuit .

Expedierea produsului Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020 , Espiro, 639 lei se realizeaza de Luni pana Vineri astfel: :

  • Pentru comenzile realizate pana la ora 13.30, incercam sa expediem produsele in aceeasi zi.

  • Pentru comenzile realizate dupa ora 13.30, incercam sa expediem produsele in ziua urmatoare.
  • Comenzile primite peste weekend se proceseaza luni in ordinea primirii comenzilor

  • Programul DPD si Cargus de predare a coletelor este:

    Luni-Vineri: intre orele 9.00-18.00 Sambata: intre orele 9.00-13.00


    Alte informatii despre livrarea produsului Espiro Una landou universal pentru carucioarele Sonic, Sonic Air si Galaxy - 07 Gray Center 2020:

  • Nu se percep taxe suplimentare de transport pentru zonele rurale
  • Coletele pot fi trimise din mai multe locatii si pot ajunge separat, in acest caz nu veti plati taxe de transport pentru fiecare colet, ci o singura data indiferent de numarul de colete
  • De fiecare data cand expediem un produs veti primi un email de confirmare a expedierii si informatii privind urmarirea comenzii dumneavoastra


  • BeKid face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Caracteristici

    Producator:
    Espiro

    Review-uri

    Fii primul care adauga un review

    Adauga un review