Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071
Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071

Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071


139.99 lei

Cost transport: 17.99 lei

de la 24 lei/luna
Mokka. Avans pe gustul tau

Retur în 14 de zile

Garantie: 24 luni

Expediere rapida

Descriere produs

Rolul de parinte este unul full-time, iar cum toata atentia este indreptata asupra bebelusului, lucrurile de care ai nevoie trebuie sa fie mereu la indemana si usor de gasit. Compartimentele inteligente te asigura ca ai acces rapid la tot continutul gentii tale incapatoare si usor de transportat.Geanta are un compartiment principal mare, cu o generoasa capacitate de depozitare, compartimente inteligente interioare, suporturi separate pe fiecare parte pentru biberonul bebelusului si pentru sticla ta, plus 2 compartimente exterioare suplimentare pentru a-ti depozita obiectele personale precum cheile, telefonul mobil sau o sacosa.Geanta bebelusului din gama Growing de la Reer include o aleza / salteluta foarte practica pentru schimbarea igienica a bebelusului tau. Acesta poate fi detasata si folosita separat. Materialul impermeabil si rezistent la murdarie se curata rapid dupa fiecare utilizare. Geanta multifunctionala pentru mamici are bareta reglabila si poate fi purtata pe umar, crossbody sau poate fi prinsa de carucior cu ajutorul celor 2 carabiniere Clip&Go atasate. Are un fermoar rezistent, care ofera siguranta, iar intreaga geanta este impermeabila, protejand continutul de patrunderea ploii si a apei.

Datorita unui proces de productie care conserva resursele, geanta multifunctionala Growing este deosebit de durabila. Brandul Reer isi propune sa contribuie si la protectia planetei noastre si, prin urmare, la viitorul copiilor nostri. Acesta este motivul pentru care toate produsele din gama Growing sunt fabricate folosind materii prime regenerabile sau reciclate. Geanta a fost fabricata integral din 7 sticle PET reciclate (de capacitate 0,5l).

Specificatiile produsului

  • Geanta multifunctionala 2in1: poate fi folosita ca organizator de carucior sau geanta de umar
  • Include aleza / saltea de infasat detasabila, ideala pentru calatorii
  • Cmpartiment principal mare cu fermoar practic, pentru spatiu suplimentar de depozitare
  • Compartimente interioare largi si 2 buzunare exterioare pentru obiecte personale
  • Compartimentare interioara inteligenta: include suport pentru 2 sticle
  • Usor de curatat datorita materialului impermeabil si rezistent la murdarie
  • Sistem de prindere Clip&Go: cu 2 carlige pentru fixare si demontare usoara pe carucior
  • Material: 100% poliester din material reciclat (rPET), PEVA
  • Fabricata integral din 7 sticle PET reciclate (de capacitate 0,5l)
  • Dimensiuni: aprox. 23 x 33 x 11 cm
  • Dimensiuni aleza:  29 x 55 cm

Informatii Expediere si Livrare



Pretul de Transport al produsului Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 este 17.99 lei .

Expedierea produsului Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071 , Reer, 140 lei se realizeaza de Luni pana Vineri astfel: :

  • Pentru comenzile realizate pana la ora 13.30, incercam sa expediem produsele in aceeasi zi.

  • Pentru comenzile realizate dupa ora 13.30, incercam sa expediem produsele in ziua urmatoare.
  • Comenzile primite peste weekend se proceseaza luni in ordinea primirii comenzilor

  • Programul DPD si Cargus de predare a coletelor este:

    Luni-Vineri: intre orele 9.00-18.00 Sambata: intre orele 9.00-13.00


    Alte informatii despre livrarea produsului Geanta organizator cu aleza pentru schimbat scutecul bebelusului reer 84071:

  • Nu se percep taxe suplimentare de transport pentru zonele rurale
  • Coletele pot fi trimise din mai multe locatii si pot ajunge separat, in acest caz nu veti plati taxe de transport pentru fiecare colet, ci o singura data indiferent de numarul de colete
  • De fiecare data cand expediem un produs veti primi un email de confirmare a expedierii si informatii privind urmarirea comenzii dumneavoastra


  • BeKid face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Caracteristici

    Producator:
    Reer

    Review-uri

    Fii primul care adauga un review

    Adauga un review

    Evolutie pret

    Intrebarile si raspunsurile clientilor

    Adauga prima intrebare