Sortati dupa:
5
Am achizitionat un carucior Mima Xari Black si pot spune ca este caruciorul perfect pentru copilul meu. Initial culoearea neagra m-a pus pe ganduri, insa dupa ce l-am primit culoarea neagra a fost elementul care mi-a atras prima data atentia. Este un carucior modern si foarte sofisticat. Un dezavantaj al acestui carucior de fancy este dat de faptul ca pentru o mamica mai firava ar putea fi mai greu de impins in panta. Per ansamblu insa este o alegere foarte buna.

PS. De multe ori sunt oprita pe strada de alte mamici curioase, care pun mana pe el, il analizeaza, etc.. si care ma intreaba de unde l-am achizitionat, pentru ca de foarte multe ori cand vine vorba de calitate in cumpararea de carucioare mlte mamici nu au auzit decat de Stokke si atat, insa eu am avut si Stokke la primul copil dar Mima este de o calitate mai buna.

Ca si minus la acest carucior este faptul ca nu am stiut cum sa mut pozitiile scaunului pe cadru, si m-am prins mai greu, respectiv are in spate o clapeta de care trebuie tras in sus si doar apoi se poate schimba pozitia.
Postare noua