• Pret
    lei
     – 
    lei
    • 40lei
    • 3428lei
  • Producator
  • Transport Gratuit

Nu exista produse in aceasta sectiune

Umidificatoarele devin din ce in ce mai utilizate in camerele bebelusilor din pricina faptului ca bebelusii adesea sufera de infectii ale tractului respirator. Cresterea umiditatii aerului este una dintre cele mai la indemana solutii pe care le avem pentru a combate aceste probleme frecvente. Un umidificator pentru camera bebelusului este esential mai ales in timpul sezonului rece, cand centrala termica sau alte metode de producere a caldurii usuca aerul din incaperea acestora semnificativ. Exista variate umidificatoare potrivite pentru copii, fiecare in parte avand avantaje si dezavantaje, asadar este important sa optati pentru cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Aspecte si reguli importante de luat in considerare:

  • Aveti in vedere ca umidificatorul ales sa dispuna de senzori de umiditate si temperatura.
  • Verificati ca nu nu cumva sa existe riscul de ardere a celui mic in cazul optarii pentru un umidificator cu aer cald.
  • Schimbati zilnic apa din interiorul rezervorului.
  • Curatati dispozitivul numai in functie de recomandarile producatorului.

Întrebări frecvente

Care este rolul unui umidificator?

Umidificatoarele au rolul de a adăuga în mod automat umiditate în aer, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu probleme respiratorii sau piele uscată. Aerul uscat poate face ca umiditatea să se evapore de pe piele și problemele respiratorii se pot agrava în timp. Adăugarea de umiditate în aer cu ajutorul unui umidificator poate contracara aceste probleme, cum ar fi: piele uscată, ochi iritați, uscăciune în gât sau în căile respiratorii, alergii, tuse frecventă, sângerare nazală, dureri de cap (mai ales cele sinuzale), buze crăpate.

Ce beneficii îți poate aduce utilizarea unui umidificator?

• Previne gripa. Multe studii de specialitate au arătat că umidificatoarele ar putea reduce riscul de infectare cu virusul gripal. După ce au adăugat virusul gripal în aer cu ajutorul unei tuse simulate, cercetătorii au descoperit că nivelurile de umiditate de peste 40% au dezactivat rapid particulele de virus, făcându-le mult mai puțin susceptibile de a fi infecțioase.
• Ajută la tuse. Aerul uscat poate face ca o persoană să aibă o tuse uscată și neproductivă. Folosirea unui umidificator care emană umiditate în aer poate aduce mai multă umiditate în căile respiratorii, ceea ce poate face ca tusea să fie mai productivă. O tuse productivă eliberează puroiul.
• Reduce sforăitul. Creșterea cantității de umiditate din aer cu ajutorul umidificatoarelor poate reduce, de asemenea, sforăitul. Dacă aerul este uscat, este mai puțin probabil ca căile respiratorii ale unei persoane adulte sau a unui bebeluș, să fie suficient de lubrifiate, ceea ce poate înrăutăți sforăitul.
• Menține hidratarea pielii și a părului. Ca și în cazul adulților, buzele și părul bebelușilor devin uscate și fragile în timpul iernii. Multe metode de încălzire pe timpul iernii folosesc aer cald și foarte uscat, ceea ce poate face ca pielea să fie uscată, să se mănânce sau să se descuameze. Folosirea unui umidificator pentru a adăuga umiditate în aerul din interior poate ajuta la reducerea apariției pielii uscate și a deshidratării părului.
• Beneficii pentru casă. Umezeala de la un umidificator poate fi utilă oriunde în casă. Dacă ai plante de interior care iubesc umiditatea, ele pot deveni mai vibrante cu ajutorul unui umidificator, iar podelele din lemn sau mobila din casă pot deveni mai durabile.