• Pret
    lei
     – 
    lei
    • 8lei
    • 32559lei
  • Producator
  • Transport Gratuit

Nu exista produse in aceasta sectiune

Odata cu sosirea anotimpurilor cu temperaturi pozitive, copiilor le place se joace afara, sa alerge, sa sara, sa descopere lucruri noi, sa inventeze jocuri noi alaturi de prietenii lor si acest lucru ne bucura nespus. Ne dorim ca micutii nostri sa se bucure de aer curat, sa se joace frumos si sa socializeze cu alti copii.

Pentru ca stim cat de usor se plictisesc copii de anumite jucarii si activitati, trebuie mereu sa le dam o ocupatie, ceva cu care sa se joace si sa isi consume din energie, iar daca in camera lor au o varietate de astfel de optiuni, pentru partea de exterior putem alege de la Bekid.ro jucarii de exterior cu care ii vom cucerii. Astfel, de la Bekid.ro poti alege spatii de joaca, leagane de exterior, topogane, casute pentru copii, corturi de joaca, trambuline sau chiar si activitati precum tenis de masa, darts, zmeie, mese de joaca si alte jocuri sport.

O alta forma de distractie pentru copii in timpul verii este balaceala la piscina si joaca in nisip, iar pentru ca nu putem merge oricand la mare, cu o piscina gonflabila si cateva jucarii de plaja si nisip pe care sa le pui in cutia cu nisip, cu siguranta ii vei face fericiti. Iar ca sa te bucuri si tu alaturi de ei, sa ii poti supraveghea si totdata sa te bucuri de soare, alege de la Bekid sezlonguri de gradina pe care sa te relaxezi de fiecare data cand micutii se joaca afara.