• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 24lei
  • 186lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Camion Jumbo cu lopatica si grebla
185.25 lei
Camion Legomion mare si cuburi de constructie
46.55 lei
Roaba cu jucarii pentru nisip Felix
68.40 lei
Set de joaca pentru nisip, galetusa pentru copii, diferite modele
24.00 lei
Set de joaca pentru nisip, galetusa pentru copii, diferite modele
30.00 lei
Jucării de plajă și nisip - De ce sunt benefice pentru copilul tău?

Copiii învață prin joc, iar joaca în nisip nu este diferită. Dacă îi lăsați să se joace cu nisip, le oferiți copiilor libertatea de a explora, de a crea și de a dialoga, pentru că ei vor pune multe întrebări. Iată câteva moduri în care copiii beneficiază de pe urma jocului cu jucării de plajă și nisip, precum și abilitățile pe care ei le pot dezvolta și exersa:
1. Dezvoltarea abilităților motorii fine, precum coordonarea ochiului și a mâinilor, prin observarea, realizarea și coordonarea acestor acțiuni.
2. Promovează creativitatea și imaginația prin folosirea nisipului umed pentru a fi modelat în diferite forme și obiecte, creând povești diferite.
3. Dezvoltarea simțului tactil (senzorial) prin pipăirea și manipularea jucăriilor de plajă și nisip și modelarea nisipului.
4. Încurajează socializarea deoarece copiii iubesc joaca în nisip, așa că acesta creează un loc de adunare grozav care îi încurajează pe copii să comunice, să lucreze împreună, să împărtășească, să fie creativi și să fie martori la creativitatea altor copii.
5. Dezvoltară limbajul pentru că joaca în nisip este o activitate socială care necesită un dialog (vorbire și ascultare), ceea ce ajută la dezvoltarea vocabularului
6. Prin depășirea provocărilor care pot apărea pe parcursul jocului, copiii își dezvoltă abilitatea de rezolvare a problemelor

Ce avantaje ai cu seturile de jucării de plajă și nisip?

Un set întreg de jucării de plajă și nisip poate părea un vis pentru unii copii. Seturile din oferta magazinului nostru oferă la un preț rezonabil, tot ceea ce copiii ar avea nevoie atunci când se joacă cu nisip în aer liber. În funcție de alegerea dumneavoastră, avem seturi cu găleți, lopeți, greble, roabe pentru nisip pe roți, cu bidon pentru apă și diverse forme, un set este o alegere perfectă pentru creativitate maximă.
Este de la sine înțeles că jucăriile de plajă și nisip sunt perfecte pentru zilele petrecute la plajă, dar pot fi folosite și în grădina de acasă. Ele pot fi alegerea de top pentru copiii care vor să se joace în aer liber, la soare. Deoarece există multe forme cu care se pot juca, copiii chiar se pot distra singuri creând figurine de nisip în formă de animale, scoici sau castele. În același timp, au la dispoziție toate ustensilele necesare pentru a dezvolta mult mai mult această activitate, precum lopețile de care au neapărat nevoie pentru a săpa și manevra nisipul. Unul dintre avantajele unui set cu jucării de plajă și nisip este că majoritatea vin deja ambalate într-o geantă mare de transport. De aceea, copiii sunt capabili să își împacheteze toate jucăriile la sfârșitul zilei, atunci când joaca s-a încheiat.