• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 25lei
  • 1198lei
 • Producator
 • Varsta
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
MONTESSORI - MICUTELE MELE PAPUSI
99.90 lei
Joc Primul Ceas Montessori
Joc Primul Ceas Montessori expediere rapida
63.00 lei
MONTESSORI - CASUTA MEA
MONTESSORI - CASUTA MEA expediere rapida
104.90 lei
Play Lab Montessori
Play Lab Montessori expediere rapida
57.00 lei
MONTESSORI CREEAZA UN COLAJ
MONTESSORI CREEAZA UN COLAJ expediere rapida
84.90 lei
MONTESSORI PRIMUL MEU PUZZLE - FERMA
89.90 lei
Caietul meu de activitati Montessori
32.00 lei
MONTESSORI ANIMALE SENZORIALE
104.90 lei
JOC TACTIL MONTESSORI ABC
JOC TACTIL MONTESSORI ABC expediere rapida
69.90 lei
Activitati pe anotimpuri dupa metoda pedagogica Montessori
49.00 lei
Montessori Primul Meu Puzzle - Jungla
79.90 lei
Turn Montessori Floare
Turn Montessori Floare expediere rapida
53.20 lei

Întrebări frecvente

De ce să alegi jucăriile Montessori pentru copilul tău?

Decizia de alegere a jucăriilor Montessori pentru copilul dumneavoastră este o idee genială pentru că aceste jucării aduc multe beneficii tuturor copiilor mici, preșcolari și chiar școlari. c Jucăriile Montessori sunt jucării cu scop precis, care solicită creativitatea și imaginația copilului dumneavoastră.
Cunoscută pentru învățarea în ritm individual și stimularea independenței, metoda Montessori încurajează, de asemenea, empatia, pasiunea pentru corectitudinea socială și bucuria de a învăța pe tot parcursul vieții. Având libertatea și sprijinul necesar pentru a pune întrebări, pentru a cerceta în profunzime și pentru a face conexiuni, copiii care se joacă cu jucăriile Montessori devin învățăcei încrezători, entuziaști și autodirecționați. Ei sunt capabili să gândească critic, să lucreze în colaborare și să acționeze cu multă încredere.
Când vine vorba de bebeluși, jucăriile Montessori, au ca scop să îl învețe pe copilul dumneavoastră unele abilități accesibile, precum și informații despre lumea din jurul său, cum ar fi să distingă diferențele dintre culori, forme și texturi. Bebelușii beneficiază cel mai mult de explorarea lumii din jurul lor. Simplitatea jucăriilor Montessori îi permite copilului dvs. să își exploreze lumea din jurul său fără a fi total copleșit de jucării "educaționale" gălăgioase. Pe măsură ce copilul dumneavoastră o să crească, el va depăși etapă după etapă, dezvoltând noi abilități în fiecare zi. Drept urmare, nu uita să schimbi jucăriile pe măsură ce el o să se dezvolte. Având la dispoziție jucării adecvate care facilitează dezvoltarea copilului, acesta va continua să fie implicat și să învețe continuu.

Cum funcționează metoda de învățare prin jucăriile Montessori?

O jucărie Montessori este, în general, orice jucărie care se încadrează în filozofia de învățare Montessori. ”Filozofia de învățare Montessori este destinată copiilor de vârstă fragedă, care urmărește să îi încurajeze să își exploreze interesele în mod natural, mai degrabă decât să îi conformeze la metodele tradiționale de predare.” Începând de la o vârstă fragedă, jucăriile Montessori cultivă în mod cert ordinea, concentrarea și independența.
Fiecare copil este apreciat ca un individ unic. Educația prin aceste jucării Montessori este recunoscută pentru că oferă copiilor oportunitatea de a învață în moduri diferite și se adaptează tuturor stilurilor de învățare. Cu alte cuvinte, copiii sunt liberi să învețe în ritmul lor propriu, fiecare avansând pe măsură ce este pregătit, ghidat de părinte și de un plan de învățare individualizat. Acest lucru se datorează faptului că o jucărie mai simplă îi va permite copilului dvs. să se concentreze pe o sarcină la un moment dat, oferindu-i șansa de a stăpâni pe deplin o abilitate înainte de a trece la următoarea. Jucăriile care sunt pline de lumini intermitente, sunete și diferite activități pot părea distractive pentru cel mic, dar supraîncărcarea senzorială poate împiedica experiența de învățare.