• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 899lei
  • 1139lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
 • Dimensiuni
Patut Multifunctional Giraffe Venghe
899.00 lei
Patut Multifunctional Giraffe White
899.00 lei
Patut multifunctional Paula
Patut multifunctional Paula expediere rapida
999.00 lei
Patut multifunctional Paula Gold
999.00 lei
Patut multifunctional Paula Heart Gold
999.00 lei
Patut multifunctional Rigoletto
1139.00 lei
Patut multifunctional Rigoletto II
1139.00 lei

Ghid de achizitie Patuturi copii Mamo-tato

Cate tipuri de patuturi copii exista?

In functie de nevoile tale si ale bebelusului, pe piata exista la ora actuala mai multe tipuri de patuturi copii. Dintre cele mai uzuale sunt urmatoarele: Patuturi copii din lemn si patuturi copii pliabile care sunt realizate de obicei din material textil plus metal.

Care este pretul patuturilor pentru copii?

Pretul patuturilor pentru copii poate depinde de mai multi factori precum: marimea, materialele din care sunt compuse, lacul, daca patuturile sunt cu rotile sau nu, daca patuturile contin saltea sau nu, plus alti factori. La Bekid preturile variaza intre 179 Lei – 2510 Lei.

Cum aleg un patut pentru copii?

Siguranta copilului este unul dintre cele mai importante criterii de selectie ale unui patut. Alegerea unui patut trebuie sa tina cont de acest aspect, respectiv de calitatea materialelor din care este compus. Este recomandat sa verificam daca patutul foloseste un lac ecologic pe baza de apa, sa fie finisat complet, locul in care este amplasat sa ofere siguranta copilului. In functie de genul copilului se pot alege patuturi in functie de culori, materiale, etc.

Care este varsta recomandata pentru folosirea patutului?

In general parintii aleg sa achizitioneze un patut in momentul in care stiu ca micutul va veni pe lume. Asta inseamna ca patutul se foloseste incepand cu data nasterii si poate fi folosit pana in jurul varstei de 3-4 ani.