• Pret
  RON
   – 
  RON
  • 33RON
  • 600RON
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
59.00 RON
35.00 RON
600.00 RON
40.00 RON
33.00 RON
34.00 RON
Ce este o pompă de sân și la ce se folosește?

O pompă de sân este un dispozitiv care ajută o proaspătă mămică să extragă laptele din sân. Cu alte cuvinte, o pompă de sân vă permite să colectați laptele matern într-un recipient atașat la pompă (un biberon), și să îl păstrați la frigider pentru a hrăni mai târziu copilașul. Majoritatea pompelor de sân imită acțiunea bebelușilor în momentul în care ei alăptează. Printre acestea se numără pompele cu piston, unde laptele este extras manual, trăgând de mânerele pompei de sân pentru a crea aspirație, și pompele electrice, unde întregul proces de exprimare a laptelui este automat. Înainte de a utiliza pompa de sân pentru prima dată, este o idee bună să citiți întregul manual de instrucțiuni. Manualul de instrucțiuni vă poate ajuta să învățați modul corect de asamblare și utilizare a pompei. De asemenea, acesta ar trebui să includă și alte informații utile.

De ce ai avea nevoie de o pompă de sân?

Pentru că alăptarea la sân este modalitatea naturală de hrănire a copiilor și implicit, cea mai eficientă. Beneficiile pentru sănătate ale alăptării la sân au fost subliniate în aproape toate cercetările, fie în Europa, fie în străinătate. Înțelepciunea tradițională veche din diferite culturi subliniază, de asemenea, importanța laptelui matern. Cu toate acestea, ar putea exista multe impedimente în alăptarea copilului dumneavoastră iubit. O pompă de sân este un instrument minunat care vă poate ajuta să depășiți aceste obstacole. Aceasta v-ar permite să pompați și să păstrați laptele în prealabil, permițându-vă astfel să vă hrăniți bebelușului atunci când este nevoie. Găsiți mai jos câteva sfaturi generale pentru utilizarea unei pompe de sân.
- Înainte de a utiliza pompa, spălați-vă mâinile cu săpun, frecându-le timp de 10-15 secunde, apoi clătiți-le cu multă apă caldă. După spălare, uscați-vă bine mâinile cu un prosop de hârtie curat.
- Consultați manualul de instrucțiuni al pompei dumneavoastră pentru a afla modul corect de asamblare a pompei.
- Găsiți un loc curat și confortabil în care să vă puteți relaxa și să nu fiți deranjată în timp ce pompați. Este posibil ca laptele de la sân să nu curgă imediat după ce începeți să extrageți, așa că încercați să aveți răbdare. Atunci când curge, laptele dumneavoastră ar trebui să fie colectat în recipientul atașat la pompă. Dacă laptele se scurge din pompă, opriți pomparea și asigurați-vă că ați asamblat corect pompa înainte de a încerca din nou.
- După ce ați terminat de pompat, scoateți recipientul cu laptele colectat din pompă și eventual etichetați-l cu dată și oră înainte de a-l depozita în frigider.