• Pret
    lei
     – 
    lei
    • 0lei
    • 3428lei
  • Producator
  • Transport Gratuit

Nu exista produse in aceasta sectiune

Fara a fi duse la extreme, igiena si ingrijirea celor mici trebuie sa fie o prioritate pentru parinti, deoarece acestea contribuie in mod direct la stare de bine a copiilor. Spre deosebire de noi adultii, copiii, mai ales in primii ani de viata, au un sistem imunitar mult mai predispus la diverse boli, bacterii, virusi etc, aspecte care ii pot afecta sanatatea.

Din acest motiv, bebelusul trebuie sa aiba mereu o igiena corespunzatoare, iar mediul in care creste trebuie sa fie unul cat mai curat, steril. La Bekid regasesti o varietate de produse care te vor ajuta sa pastrezi starea de bine a copilasului tau, sa ii mentii mereu o igiena impecabila si sa ii oferi ingrijirea de care are atata nevoie.

Pentru igiena bebelusului ai nevoie clar de urmatoarele produse: cadita, sampoane si balsamuri, produse cosmetice pentru bebelusi, scutece pentru bebelusi, produse medicale si produse ecologice. Pentru partea de ingrijire si mentinerea sanatatii intacte, printre cele mai utilizate produse de catre mamici pentru copii lor sunt: termometrele, aparatul de aerosoli, aspiratorul nazal, umidificatorul, cantarul etc.

De la Bekid.ro poti achizitiona toate aceste produse pentru bebelusul tau si astfel ii poti asigura o igiena ca la carte, o ingrijire corespunzatoare si o stare de bine constanta.