• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 139lei
  • 209lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Plasa siguranta pentru trambulina 305 cm cu 8 stalpi exterior
PRP: 239.00 lei 169.00 lei
Plasa siguranta pentru trambulina 305 cm cu 8 stalpi interior
PRP: 229.00 lei 189.00 lei
Plasa siguranta pentru trambulina 366 cm cu 8 stalpi interior
PRP: 239.00 lei 209.00 lei
Plasa siguranta pentru trambulina 366 cm pentru 8 stalpi, exterior
PRP: 259.00 lei 199.00 lei
Spingos - Plasa siguranta pentru trambulina 305 cm cu 6 stalpi Interior
PRP: 229.00 lei 189.00 lei
Springos - Plasa siguranta pentru trambulina 180 cm cu 6 stalpi exterior
PRP: 179.00 lei 139.00 lei
Springos - Plasa siguranta pentru trambulina 305 cm cu 6 stalpi exterior
PRP: 229.00 lei 169.00 lei
Springos - Protectie arcuri universala pentru trambulina de 244 cm
PRP: 279.00 lei 179.00 lei
Există multe activități pe care copiii le pot face în aer liber, dar de ce trambulinele sunt o idee excepțională?

Găsirea unor modalități de a ține copiii ocupați în timpul zilelor lungi de vară poate fi o adevărată provocare. Există foarte multe activități pe care le puteți găsi atunci când copiii dumneavoastră au nevoie de o încurajare pentru a se juca afară. Dar dacă aveți o trambulină opțiunile pentru distracția în aer liber în familie sunt aproape fără număr.
Chiar dacă trambulinele sunt proiectate pentru a fi foarte sigure pentru copii, lucrul acesta nu înseamnă că nu trebuie să luați anumite măsuri de precauție. Iată câteva sfaturi benefice pentru copii atunci când se joacă pe o trambulină sau pe alte dispozitive echivalente. Explicați-le aceste reguli celor mici înainte de a se juca și amintiți-le în mod repetat că trebuie să țină cont de mereu de ele căci siguranța lor este cea mai importantă.
• Supravegherea unui adult pe o trambulină este întotdeauna necesară.
• Folosiți întotdeauna o trambulină care dispune de o plasă de siguranță în jurul ei.
• Interziceți anumite exerciții de gimnastică sau acrobații copiilor începători.
• Nu permiteți niciodată copiilor să sară din trambulină în afara ei.
• Pentru a împiedica copiii mici să se urce fără supraveghere, nu lăsați scara sau scaunul în apropierea trambulinei.
• Asigurați-vă că instalați trambulina într-o zonă liberă, plată și fără pericole potențiale, cum ar fi garduri de orice fel, garduri vii, copaci, viță de vie, sârme de uscat haine sau alte echipamente.

Ce beneficii au jocurile pe trambuline?

Săriturile și jocurile pe o trambulină aduc foarte multe beneficii fizice și mintale copiilor. Câteva din aceste beneficii sunt:
• Săriturile și alergările în sus și în jos cu ajutorul platformei și a arcurilor unei trambuline reprezintă un exercițiu excelent care ajută la creșterea circulației sângelui și implicit a sănătății cardiovasculare prin creșterea ritmului cardiac.
• Suprafața neuniformă și în continuă mișcare a saltelei trambulinei ajută la creșterea echilibrului, a coordonării și la îmbunătățirea forței de bază.
• Oasele mici se construiesc sub presiunea și mișcarea mușchilor care se contractă. Cu toate săriturile și echilibristica necesară pentru ca ei să se joace pe trambulină, aceasta devine o activitate excelentă de a ajuta oasele densitatea osoasă să crească și să se întărească.
Cel mai important beneficiu general, atât fizic cât și mental, este de departe toată distracția și râsetele pe care le puteți avea făcându-vă copiii fericiți. Pentru un părinte, cea mai distractivă și satisfăcătoare parte a urmăririi copiilor lor în timp ce se joacă pe o trambulină este să le vadă imaginația prinzând viață atunci când creează noi jocuri sau noi moduri de a juca jocuri clasice. Distracția nu se oprește niciodată pe o trambulină și nici nu trebuie să fie doar pentru copii. Există o mulțime de jocuri amuzante (clasice, modificate sau joculețe inventate) pe care copiii le pot planifica și la care părinții se pot alătura din afara trambulinei, sau chiar din interiorul ei dacă vor să maximizeze momentele împreună și implicit bucuria copiilor.