• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 184lei
  • 537lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Tricicleta cu pedale 3 in 1 r-sport t3 - albastru
537.00 lei
Tricicleta cu pedale 3 in 1 r-sport t3 - jeans
537.00 lei
Tricicleta cu pedale 3 in 1 r-sport t3 - roz
537.00 lei
Tricicleta cu pedale 3 in 1 r-sport t4 - albastru
359.00 lei
Tricicleta cu pedale 3 in 1 r-sport t4 - blue jeans
359.00 lei
Tricicleta cu pedale r-sport t1 - albastru
184.00 lei
Tricicleta cu pedale r-sport t1 - rosu
184.00 lei
Tricicleta cu pedale r-sport t1 - verde
184.00 lei
Tricicleta tip motocicleta r-sport m5 - verde
299.00 lei

Ghid de achizitie Triciclete copii R-sport

Cum aleg tricicleta pentru copii?

In alegerea tricicletei potrivite pentru copii este esential sa se tina cu strictete cont de cateva aspecte care au legatura cu varsta copilului, cu rotile, cu manerul, ghidonul dar si cu cadrul. La acestea se mai pot adauga desigur si alte aspecte, precum sunt centurile de siguranta, scaunul sau suportul pentru picioare. In fiecare dintre aceste situatii, calitatea trebuie sa primeze pentru ca la mijloc este vorba despre siguranta si confortul copilului.

Care este varsta potrivita pentru a achizitiona o tricicleta pentru copii?

Tricicletele pentru copii se pot utiliza de la cateva luni (in general peste 9 luni) avand in vedere ca exista numeroase modele de triciclete care sunt puse in miscare de catre parinti prin intermediul manerului. De indata ce micutul are suficienta forta pentru a putea pedala, se poate opta pentru un model cu pedale.

Care sunt preturile tricicletelor pentru copii?

Peturile tricicletelor pentru copii variaza destul de mult, in functie particularitatile acestora, ceea ce inseamna ca nu putem vorbi despre un pret standard. La Bekid.ro ai posibilitatea de a descoperi o gama foarte larga de triciclete pentru copii, cu preturi incepand de la 49 lei

Ce beneficii aduce o tricicleta copilului?

Tricicletele sunt adesea considerate precursoarele bicicletelor, astfel ca unul dintre principalele avantaje ale acestora este faptul ca ii pregateste pe cei mici pentru mersul pe bicicleta. Mai mult decat atat, o tricicleta ii ajuta pe copii sa isi dezvolte mult mai bine simturile coordonatoare, ii va incuraja sa petreaca mai mult timp in aer liber si desigur va contribui si la starea de sanatate a celor mici.