Pătuțuri copii – Cel mai practic model al anului 2022

DE REŢINUT!

Dulapurile, mesele de schimbat, chiar și pătuțurile de copii, sunt proiectate astfel încât să fie deosebite, foarte practice, cu un design minunat, în diverse culori.

Pregătirea unei camere pentru viitorul membru al familiei este o experiență fericită și entuziasmantă dar totodată, este și foarte stresantă.  Din acest motiv, descrierea celor mai practice pătuțuri pentru copii oferă câteva idei și sfaturi utile despre ceea ce ar trebui să considerați la achiziția unui pătuț sau despre ceea ce este posibil să aveți nevoie atunci când ziua mult așteptată vine, în urma căreia familia dumneavoastră se mărește.

Implicit, o dată cu venirea mult așteptatului mezin al familiei,  o mulțime de lucruri se schimbă, iar unul dintre aceste lucruri este renovarea și schimbarea  decorului în camera copilului, schimbarea mobilierului pentru a fi mai potrivit și mult mai convenabil pentru dumneavoastră și pentru el. Multitudinea de producători din ziua de azi, oferă modele precum multe pătuțuri copii, dulapuri și diverse accesorii utile. Dulapurile, mesele de schimbat, chiar și pătuțurile de copii,  sunt proiectate astfel încât să  fie deosebite, foarte practice, cu un design minunat, în diverse culori. 

Unul dintre cele mai practice pătuțuri pentru copii  al anului 2022 este modelul Pătuț copii și bebeluși transformer silence – multifuncțional

Pătuțul  de tip ”transformer” cu sertare și sistem de legănare a pătuțului foarte silențios, este din lemn masiv de fag combinat cu clasicul pal. Modelul acesta de pătuț multifuncțional poate fi folosit pe o perioadă foarte îndelungată pentru că se poate transforma mai apoi,  într-un pat pentru un adolescent sau o adolescentă. De asemenea, se poate transforma într-o comoda, într-un țarc sau chiar într-un birou, putând fi folosit pentru copiii de la 0 luni și până la adolescență.

Detalii despre pătuțul multifuncțional Transformer Silence:

  • Material – pal melaminat și lemn de fag lăcuit cu lacuri pe bază de apă pentru a evita substanțele chimice
  • Pătuțul propriu – zis pentru bebe, are un sistem prin care vă oferă un pătuț clasic și static dar și un sistem pentru legănare foarte silențios
  • Conține și o măsuță de înfășat
  • Conține o comodă cu sertare și poliță pentru a vă păstra la îndemână lucrurile necesare copilului, scutece, hăinuțe, etc. La montarea pătuțului, puteți monta comoda pe ce parte doriți dumneavoastră, fie pe stânga, fie pe dreapta.
  • Suportul de saltea este din lemn  de tip somieră cu lamele distanțate pentru a permite aerisirea saltelei
  • Suportul pentru saltea se poate regla pe 3 nivele de înălțime
  • Conține două sertare  destul de voluminoase la baza patului
  • Grilajul din față este tot din lemn de fag lăcuit cu un lac pe bază de apă pentru și poate fi  detașat complet.
  • Dimensiunea pătuțului este de 120cm lungime pe 70 lățime.  Dimensiunea patului pentru un adolescent  este de 170 cm lungime pe 70 cm lățime. Dimensiuni exterioare ale ansamblului total este de 175 cm lungime pe 75 cm lățime și 100 cm înălțime.
  • Culori disponibile alb și culoarea stejarului și  diverse combinații de alb  cu negru, alb cu verde, alb cu albastru, alb cu portocaliu, alb cu mov, alb cu crem sau combinații de culoarea stejarului cu verde, cu roz, cu portocaliu, cu alb, cu lemon, cu mov, cu albastru, cu negru, etc.

Acest pătuț poate fi alegerea ideală pentru toți părinții deoarece, nu numai că este absolut adorabil ca design, dar este și foarte practic fiind multifuncțional, și poate fi folosit pe o perioadă destul de extinsă deoarece pătuțul se transformă ușor într-un pat de 170 cm lungime și 70 cm lățime.

Un alt lucru important este ca sunt certificate CE green, ceea ce înseamnă că pătuțul trece cele mai stricte linii directoare pentru standardele de emisii chimice, astfel încât să știți că bebelușul dvs. nu va sta aproape și nu va inhala substanțe chimice dăunătoare.

Este puțin mai scump în comparație cu pătuțurile simple dar, cu siguranță merită investiția din moment ce nu o să mai fiți nevoiți să schimbați pătuțul pe măsură ce copilul crește, si astfel, nu numai că economisiți acei bani din start dar economisiți și timp.

Produse recomandate

Like
Close
© Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.
Close