Monitoare video bebeluși – Cum vă poate ușura viața  un astfel de sistem

DE REŢINUT!

Monitoarele video pentru bebeluși pot oferi un sentiment de siguranță și de securitate atât părinților, cât și bonelor chiar și atunci când nu se află în aceeași cameră cu cei mici.

Monitoarele video pentru bebeluși sunt o modalitate excelentă prin care părinții pot urmări în timp real activitățile și necesitățile bebelușului lor și, totodată, le oferă părinților libertatea de a-și  finaliza treburile de zi cu zi,  împreună cu un sentiment de bine știind că își pot supraveghea copilul.

În general, acestea sunt sisteme video fără fir – wireless – prin care puteți să vedeți și să auziți când bebelușul dumneavoastră plânge sau se agită, chiar și atunci când nu vă aflați în aceeași cameră cu el. Acest lucru nu numai că va menține copilul în siguranță, dar vă va oferi și un sentiment de liniște deosebit.

De avut în vedere

Beneficiul evident al unui monitor video este capacitatea de a vă supraveghea copilul oricând și din orice colț al casei.

Unul dintre cele mai bune de pe piață în prezent este Monitorul video de la Bekid –  Grand Elite cu ecran LCD cu raza de acțiune de 300 m. Acesta oferă un sunet foarte clar, fără interferențe de semnal din partea altor tehnologii wireless.  Acesta este un model de top care este foarte popular printre părinții moderni, deoarece aceștia își doresc sa urmărească orice mișcare a bebelușului chiar și atunci când stau relaxați în curtea casei sau când muncesc în grădină.

Cu sistemul de monitorizare de la Bekid – Set Grand Elite , puteți să vă monitorizați copilul de la distanță, zi și noapte. Camera video este Luvion care  include un obiectiv cu opțiunea de mărire a imaginii, opțiune care poate fi folosită fără să pierdeți din calitatea imaginii. Având o diafragmă largă, obiectivul vă ajută să aveți copilul  în centrul atenției mereu. Camera este una ”mobilă” în sensul că poate fi rotită spre stânga sau spre dreapta, și/sau poate fi înclinată în sus și în jos.

Caracteristici:

  • Raza de acțiune este de 300 m.
  • Dispune de comunicare walkie-talkie între unități.
  • Unitatea parentală și monitorul LCD de 3,5 inch sunt echipate cu 2 bateri reîncărcabile de tip AAA.
  • Dotată cu memorie SD-Card.
  • Poate controla până la 4 camere wireless (achiziționate separat).
  • Funcția de apropriere imagine (zoom digital) poate fi controlată și cu ajutorul unei  telecomenzi.
  • Dispune de senzor performant de temperatură și alarmă în cameră, afișând pe ecranul LCD valoarea măsurată.
  • Funcția ”Night vision”, și anume vizualizare pe întuneric pe o rază de 5 m și se activându-se automat atunci când intensitatea lumii scade
  • Dispune de indicator cu LED pentru a arăta nivelul de zgomot din încăpere.
  • Indicator de baterie descărcată.
  • Funcție de conectare la televizor.

O mică investiție care vă va ușura viața.

Monitoarele video pentru bebeluși pot oferi un sentiment de siguranță și de securitate atât părinților, cât și bonelor chiar și atunci când nu se află în aceeași cameră cu cei mici. Acestea pot fi folosite și pentru a monitoriza copii mai mari dacă își fac temele sau dacă se joacă în siguranță, dar sunt la fel de potrivite și pentru monitorizarea persoanelor adulte cu diverse probleme de sănătate care necesită asistență permanentă sau poate doar pentru a monitoriza  persoanele în vârstă care se deplasează mai greu și trebuie ajutate.

Mulți părinți trăiesc cu impresia că un monitor video pentru bebeluși este un lux foarte scump dar nu este deloc așa. La BeKid găsiți multe modele personalizate din care puteți alege în funcție de necesitatea dumneavoastră. Funcțiile monitoarelor video pentru bebeluși  variază de la model la model, unele având doar strictul necesar.  Raza lor de acțiune este adesea de minim   Nu aveți nevoie de un monitor video. Acestea fiind spuse, există multe motive   100 m și poate ajunge la n maxim de 300 m asemeni modelului Grand Elite.

Tot la Bekid, găsiți modele potrivite pentru toate buzunarele, prețul monitoarelor video pentru bebeluși fiind cuprins între 300 RON și 1500 RON. Beneficiul evident al unui monitor video este capacitatea de a vă supraveghea copilul oricând și din orice colț al casei.

Produse recomandate

Like
Close
© Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.
Close