Mergem cu bebe la mare

DE REŢINUT!

Dacă ai un bebe mai mic sau mai măricel și planifici prima excursie la mare, îți înțelegem emoțiile. Am trecut cu toții prin cele o mie și una de temeri și idei. Cu un pic de organizare însă, totul va fi bine.

A venit vacanța, cu trenul din Franța! Sau cu orice alt tren. Important este că e vară, vremea în sfârșit e bună, iar noi, părinții de năzdravani, ne putem bucura în sfârșit de concediu. Dacă ai un bebe mai mic sau mai măricel și planifici prima excursie la mare, îți înțelegem emoțiile. Am trecut cu toții prin cele o mie și una de temeri și idei. Cu un pic de organizare însă, totul va fi bine.

Vorba multă, sărăcia omului! Hai să vedem ce este necesar să pui în bagajul lui bebe!

Trusa magică! Da, cea pe care o porți cu tine mai tot timpul și care conține: suzete, biberoane, scutece, șervețele umede, șervețele uscate, pudră, loțiuni, dezinfectant și orice alte unelte de luptă.

Loțiunea de plajă cu protecție solară. Atenție! Pielea proaspătă a copiilor mici este foarte sensibilă. E important să alegi produse de calitate, destinate copiilor.

Umbrelă sau cort cu protecție UV. Deși tradiționala umbrelă de plajă își face datoria în cele mai multe cazuri, pentru copii micuți este mai comod să folosim un cort special cu protecție UV, în care piciul se poate relaxa, așa cum, nu-i așa, obișnuiesc să facă toți bebelușii aflați în concediu. Dacă alegi un cort pop-up și ai la pachet și o mini piscină. Spa de-adevăratelea!

Jucării de plajă și nisip, cam cât de multe încap în portbagajul mașinii. Noi încă nu am găsit proporția câștigătoare, dar recomandăm: găletușe, lopățele, site, mingi, mingiuțe și colăcei, greble, pistoale cu apă. Bineînțeles, în funcție de vârsta copilului, vei alege jucăriile potrivite.

Spray anti-insecte. Ținând cont de faptul că țânțarilor le place umezeală, este util să ai cu tine un astfel de spray, atât pentru bebe, cât și pentru tine. Caută un produs care să ofere protecție pentru cât mai multe tipuri de insecte, pentru a scăpa de orice inamic care ar putea atenta la pielea fină a copilului tău.

Apă, gustări și voie bună! Nu uita că e nevoie să te destinzi, să lași problemele deoparte și să te bucuri de o binemeritată pauză! Vacanță plăcută!

Produse recomandate

Like
Close
© Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.
Close