• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 124lei
  • 125lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Adaptoare Quinny Zapp
Adaptoare Quinny Zapp expediere rapida
124.00 lei

Alege produse din categoria Adaptori Scaune Auto , Producator: Quinny

Ce sunt adaptoarele de scaune auto pentru copii?

Adaptoarele pentru scaune auto conectează un scaun auto pentru copii la un cărucior. Puteți achiziționa un sistem de călătorie - un set de cărucior și scaun auto compatibil pe care îl oferă producătorii - dar dacă, în schimb, cumpărați aceste articole separat, ele pot funcționa împreună ca o unitate dacă profitați de avantajele unui sistem de adaptori scaune auto, folosind acest adaptor pentru a transforma scaun auto pentru copii.
Aceste produse practice fac posibilă fixarea scaunelor auto pentru copii în cărucioare, chiar dacă acestea sunt de la producători sau comercianți diferiți. Faptul că puteți atașa scaunul auto pentru bebeluși la un cărucior îi permite celui mic să rămână în pătuț, fără a nu fi trezit în timpul tranziției de urcare și coborâre din mașină.
De asemenea, puteți utiliza căruciorul din prima zi, deoarece scaunul auto pentru copii este proiectat pentru utilizarea la nou-născuți, dar multe cărucioare nu sunt.

Cum funcționează adaptoarele pentru scaune auto?

Să zicem că aveți un cărucior care v-a plăcut foarte mult și l-ați achiziționat fără un scaun auto pentru copii și ulterior ați cumpărat și un scaun auto, dar acestea sunt produse cumpărate de la producători diferiți. Dacă nu doriți să faceți alte compromisuri mai scumpe, cea mai rapidă și ieftină soluție este să cumpărați un adaptor pentru scaunul auto care face ca un produs de la un producător să fie compatibil cu celălalt produs de la alt producător. Acești adaptori pentru scaune auto costă între 90 RON și 300 de RON.
Chiar și așa, nu sunt compatibile toate mărcile de scaune auto pentru copii cu toate cărucioarele, așa că va trebui să te asiguri că există un adaptor care poate să conecteze scaunul auto pe care îl ai sau pe care dorești să îl achiziționezi, la cărucior.