Cum sa cumperi hainele pentru copii?

In general parintii aleg haine pentru copiii lor in functie de mai multe criterii importante precum: calitatea hainelor, materialele din care sunt realizate, calitatea cusaturilor. Alte criterii importante sunt marimea si genul copilului.

Ce trebuie sa eviti atunci cand cumperi hainele pentru copii?

Evita haine din materiale care pot irita pielea copiilor, evita haine care contin franjuri, sireturi sau alte asemenea elemente care pot duce la strangulare sau sufocare, evita haine de slaba calitate, care se pot deteriora rapid.

Cum alegi stilul potrivit?

Primul lucru la care trebuie sa fii atent/a este marimea. Asigura-te ca intotdeauna alegi haine in functie de inaltimea si greutatea copilului. Un alt aspect important este legat de preferintele copilului. Asigura-te ca alegi haine care se imbraca usor, mai ales pentru bebelusii care trebuie schimbati in mod frecvent.

Cum aleg incaltamintea pentru copii?

Incaltamintea pentru copii se alege in functie de varsta copilului, marimea talpii, materialul din care este confectionata si structura. Este recomandata evitarea produselor din materiale sintetice care nu permit respiratia. Acest aspect este important, tocmai pentru a evita transpiratia piciorului.