Umbreluta Pentru Xari Si Kobi Mima Black
350.00 lei
Umbrela De Soare Safety 1st
Umbrela De Soare Safety 1st expediere rapida
72.00 lei
UMBRELUTA UNIVERSALA
UMBRELUTA UNIVERSALA expediere rapida
150.00 lei
UMBRELUTA UNIVERSALA
UMBRELUTA UNIVERSALA expediere rapida
150.00 lei
UMBRELUTA UNIVERSALA
UMBRELUTA UNIVERSALA expediere rapida
150.00 lei
UMBRELUTA UNIVERSALA
UMBRELUTA UNIVERSALA expediere rapida
150.00 lei
Umbrela pentru carucior 82 cm UV 50+ Stelute Natur Fillikid
72.41 lei
Umbrela cu protectie UV50+ Sunny Asphalt Abc Design
147.00 lei
Umbrela cu protectie UV50+ Sunny Black Abc Design
174.00 lei
Umbrela  pentru carucior UV 50+ Brown Fillikid
77.20 lei
Umbrela pentru carucior 72 cm UV 50+ Black  Fillikid
63.96 lei
Umbrela cu protectie UV50+ Sunny Bubble Abc Design
174.00 lei
Umbrela pentru carucior, imprimeu zebra, 65.5cm
PRP: 90.00 lei 59.00 lei
Umbrela pentru carucior, albastru, 65.5cm
PRP: 90.00 lei 59.00 lei
Umbrela pentru carucior, verde, 65.5cm
PRP: 90.00 lei 59.00 lei
Umbrela pentru carucior, albastru, 75cm
PRP: 100.00 lei 79.00 lei

Întrebări frecvente

Ce este o umbrelă pentru cărucior?

Umbrelă pentru cărucior este o umbrelă universală care se poate atașa unui cărucior, în timp ce un cărucior cu umbrelă este un cărucior pentru copii foarte ușor și practic, care se pliază rapid, și are atașată o umbrelă. Acesta este menit pentru călătorii și plimbări, chiar și în zilele ploioase. Cărucioarele cu umbrelă și-au primit numele din cauza mânerului care este curbat, asemeni unui mâner de umbrelă. De asemenea, acestea se pliază compact și astfel pot semăna cu clasica și utila copertină de ploaie. Sunt ușoare, ușor de manevrat și sunt perfecte pentru călătorii scurte.
Cărucioarele cu umbrelă nu trebuie confundate cu umbrelele pentru cărucioare care sunt accesorii separate și pot fi puse peste cărucior ca o protecție de ploaie adițională, sau pot fi folosite separat, împotriva ploii sau a razelor de soare. De obicei, acestea oferă o protecție solară de mai mult de 50+ UV factor de protecție și se potrivesc cu orice tip de cărucior sau landou, și au un diametru de aproximativ 60 cm și până la 100 cm.

Care sunt articolele speciale pentru bebeluși pe care trebuie să le aveți cu voi atunci când mergeți într-o călătorie cu cel mic?

Este de știut că orice călătorie cu cei mici poate aduce provocări neașteptate. De aceea, am alcătuit o listă cu lucrurile pe care trebuie să le aveți cu voi de fiecare dată când mergeți într-o călătorie, iar multe dintre acestea sunt indispensabile chiar dacă faceți numai o plimbare scurtă prin parc.
Acestea sunt: scutece, șervețele uscate și umede, cremă împotriva iritației, pălărie de soare și cremă cu protecție împotriva razelor de soare, umbrelă pentru cărucior, cărucior și scaun auto dacă călătoriți cu o mașină, scutece și haine de schimb, jucării, sticlă cu biberon pentru lapte și apă, biberon de rezervă și suzete.
Pentru siguranță este bine să luați cu voi și o trusă de prim-ajutor de bază, cu dezinfectant, spray pentru țânțari și insecte, câțiva plasturi și eventual nurofen sau paracetamol pentru copii pentru ameliorarea febrei, în cazul în care o să fie nevoie. Dacă călătoriți în străinătate sau mergeți într-o zonă mai săracă în ceea ce privește magazinele, poate doriți să luați în considerare și alte articole, cum ar fi un tratament pentru colici, picături nazale saline pentru nasul înfundat și așa mai departe.
Un accent special trebuie pus pe jucării. Este esențial să luați cu voi o geantă care să conțină câteva dintre jucăriile preferate ale bebelușului dumneavoastră și câteva jucării noi. Posibilele jucării pot include:
- Orice jucărie sau chiar un lucru strălucitor
- Zornăitoare
- Jucării muzicale
- Animale de pluș
- Jucării de gumă pentru băi
- Inele de dentiție
De asemenea, în funcție de necesitățile bebelușului dumneavoastră, poate doriți să luați și o oglindă auto dacă călătoriți cu mașina, un monitor pentru bebeluși și/sau o lampă de veghe care funcționează pe baterii, care o să îl ajute pe cel mic să adoarmă mai ușor într-o cameră necunoscută. Nu în ultimul rând, luați cu voi un aparat de fotografiat pentru a surprinde clipele unice de fericire din călătoria dumneavoastră.