• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 28lei
  • 300lei
 • Producator
 • Transport Gratuit
Ceas de mana analogic bleu cu colier Frozen Disney
136.80 lei
Ceas violet de mana analogic Frozen Disney Castel
96.40 lei
Ceas de masa desteptator Violetta (12 cm)
84.80 lei
Ceas roz de mana analogic Frozen Disney
96.40 lei
Ceas de perete Gorjuss - Rosebud
159.90 lei
Ceas Mickey Mouse
Ceas Mickey Mouse expediere rapida
49.00 lei
Ceas Spiderman
Ceas Spiderman expediere rapida
49.00 lei
Ceas de masa 12 cm Star Wars
Ceas de masa 12 cm Star Wars expediere rapida
84.80 lei
Ceas Minnie Mouse
Ceas Minnie Mouse expediere rapida
49.00 lei
Ceas de masa desteptator Violetta (9 cm)
74.20 lei
Ceas Minions
Ceas Minions expediere rapida
38.00 lei
Ceas Minions
Ceas Minions expediere rapida
48.00 lei
Ceas Avengers
Ceas Avengers expediere rapida
49.00 lei
Ceas Minions
Ceas Minions expediere rapida
48.00 lei
Ceas Digital Avengers
Ceas Digital Avengers expediere rapida
28.00 lei
Ceas analogic galben cu caseta de plastic Minions
64.90 lei
Ceas roz pal de mana analogic Frozen Disney
96.40 lei
Ceas Disney Sofia The First
Ceas Disney Sofia The First expediere rapida
49.00 lei
Ceas Disney Cars
Ceas Disney Cars expediere rapida
49.00 lei
Ceas Disney Palace Pets
Ceas Disney Palace Pets expediere rapida
49.00 lei
Ceas de perete Gorjuss - The Dark Streak
159.90 lei
Gorjuss Ceas analogic in cutie metalica - I Gave You My Heart
196.90 lei
Ceas de perete Gorjuss - Little Red Riding Hood
159.90 lei
Ceas roz deschis de mana analogic Frozen Disney
96.40 lei
Ceas de perete Gorjuss - Sugar And Spice
159.90 lei
Ceas de perete Gorjuss - Oops a Daisy
159.90 lei
Ceas analog de perete, alb cu argintiu, cifre mari, tfa 60.3017
89.99 lei
Ceas digital Encanto Flowers SunCity EWA4074ENC
49.00 lei
Ceas desteptator digital copii, Paw Patrol SunCity EWA19831PW
85.00 lei

Întrebări frecvente

Ce este un ceas analogic?

În ciuda telefoanelor smart și a altor progrese tehnologice, un obiect a rezistat testului timpului: ceasul analogic. Cei mai mulți dintre noi ne amintim că am învățat despre ele în școala generală, între "mâna mare și mâna mică" și convertirea acelor de ceas numerotate în multipli de cinci.
Trăim într-o perioadă în care tehnologia este pusă pe primul loc, astfel că, oamenii acceptă destul de ușor lucrurile digitale, adesea considerându-le electronice, computerizate și poate că nici măcar nu sunt interesați cum funcționează ele. Dar conceptul de tehnologie analogică pare adesea mai derutant, mai ales atunci când oamenii încearcă să îl înțeleagă.
Dacă aveți un ceas analogic, știți deja că acesta indică ora cu ajutorul unor ace care se învârt în jurul unui cadran: poziția acelor este de fapt, o măsură a timpului. Cât de mult se învârt acele este direct legat de cât de mult timp a trecut. Astfel, dacă acul orelor se deplasează pe două segmente ale cadranului, arată că a trecut de două ori mai mult timp decât dacă s-ar fi deplasat doar pe un singur segment. Acest lucru pare incredibil de evident, dar este mult mai subtil decât pare la prima vedere. Ideea este că mișcările acelor pe cadran sunt un mod de a reprezenta timpul care trece. Nu este același lucru cu timpul în sine: este o reprezentare sau o analogie a timpului. Același lucru este valabil și atunci când măsori ceva cu o riglă. Dacă vă măsurați lungimea degetului și o marcați pe suprafața unei rigle de plastic, acea mică fâșie de plastic pe care o priviți (un mic segment al riglei) are aceeași lungime ca și degetul dumneavoastră. Nu este degetul dumneavoastră, desigur - este o reprezentare a degetului dumneavoastră: o altă analogie. Asta înseamnă, de fapt, termenul de analogie.
Cu alte cuvinte, analogia este ”asemănarea între două sau mai multe situații, obiecte, fenomene, noțiuni considerate din anumite puncte de vedere - Asemănare parțială în ceea ce privește forma sau conținutul a două elemente de limbă, care determină modificarea unuia dintre ele sub influența celuilalt; schimbare produsă.” , conform definiției oficiale din dicționarul limbii române.

Ce este un ceas digital?

Tehnologia digitală este complet diferită. În loc să stocăm cuvinte, imagini și sunete sub formă de reprezentări pe pelicule de plastic sau benzi magnetice, convertim mai întâi informațiile în numere (cifre) și afișăm sau stocăm numerele. Ecranul LCD al unui ceas digital de buzunar care afișează numere realizate prin pixeli.
Multe instrumente științifice măsoară acum lucrurile în mod digital (afișând automat citirile pe afișajele LCD) în loc să folosească indicatoare și cadrane analogice. Termometrele, tensiometrele, multimetrele (pentru măsurarea curentului electric și a tensiunii), ceasurile pentru copii și cântarele de baie sunt doar câteva dintre dispozitivele de măsurare obișnuite care sunt acum susceptibile de a vă oferi o citire digitală instantanee. Afișajele digitale sunt, în general, mai rapide și mai ușor de citit decât cele analogice; dacă sunt mai precise sau nu, depinde de modul în care se face și se afișează efectiv măsurarea.
Ceasurile digitale sunt accesorii importante în ziua de astăzi, care vă permit să purtați cu dumneavoastră un instrument portabil de măsurare a timpului. Dacă purtați un ceas digital, atunci știți deja cât de util poate fi acesta. Deosebirea dintre acestea și cele tradiționale este că ceasurile digitale afișează ora într-o manieră foarte ușor de citit, care se poate vedea chiar și pe întuneric. Ele funcționează cu baterii mici și rotunde care sunt direct conectate la un oscilator cu cristal.