Întrebări frecvente

Ce este un Wrap bebe?

Este momentul să faceți cunoștință cu wrap bebe special conceput pentru cei mai mici bebeluși, un produs deosebit de popular printre proaspeții părinți de pretutindeni. Wrap-ul pentru bebeluși există de multe secole și sunt folosite în toate culturile ca o modalitate de a-l ține pe cel mic aproape, și în același timp, având mâinile libere pentru a face alte treburi prin casă. Aceste produse pot părea un pic ciudate sau intimidante la început, dar cu puțină practică vei descoperi cât de practice și de utile sunt ele.
Un wrap bebe este, în esență, o bucată de țesătură (adesea din bumbac) lungă pe care o legați și o înnodați în jurul dumneavoastră pentru a crea o geantă deschisă asemeni unui cuib pe piept, șold sau spate, unde copilul poate sta foarte confortabil. De obicei, materialul acesta se înfășoară peste umeri și pe corp. Wrap bebe este menit să distribuie greutatea bebelușului pe umerii și pe șoldurile dumneavoastră. Spre deosebire de alte metode moderne, la wrap bebe nu există închizători, inele sau catarame care ar putea să fie iritante asupra pielii dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră.
În mod normal, articolele wrap bebe pot fi folosite de la orice vârstă, în special cu copii nou-născuți până la vârsta de aproximativ 18 luni, deși părinții tind să le folosească cel mai mult, doar în primele luni de viață ale copilului.

V-ați decis dacă aveți sau nu nevoie de un wrap bebe pentru copilul dumneavoastră?

Deși un wrap pentru bebeluși nu este neapărat o necesitate, în ultimul timp, este unul dintre cele mai populare produse pe care părinții BeKid îl aleg atunci când își alcătuiesc lista cu cele necesare pentru bebeluși. Acest lucru se datorează faptului că un wrap bebe are atât de multe beneficii atât pentru părinți, cât și pentru bebeluși, în special în primele trei luni de viață ale fiecărui copil. Purtarea bebelușului într-un wrap poate ajuta la calmarea și liniștirea lui, îl poate ajuta să adoarmă, îl poate ajuta să se familiarizeze mai repede cu viața din moment ce vede mult mai multe lucruri în jur, și îți poate elibera mâinile pentru a putea face alte lucruri prin casă.
Câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când decideți dacă aveți sau nu nevoie de un wrap pentru bebeluși:
- Dacă nu ați optat deja pentru un leagăn sau un balansoar clasic, puteți opta pentru un wrap bebe pentru ca este un loc foarte bun în care bebelușul tău poate să stea liniștit în timp ce tu îți faci treburile.
- Un alt avantaj major pe care un wrap bebe vi-l poate aduce este că prin purtarea lor la piept sau pe spate, încrederea și siguranța pe care o simte copilul crește mult, și astfel el este mai liniștit. Implicit, în felul acesta, legătura dintre dumneavoastră și copilul dumneavoastră o să fie foarte strânsă încă de la început.