Bekid va recomanda urmatoarele marci:

GHIDURI ȘI ARTICOLE BLOG

Alegerea unui carucior pentru copii: 8 sfaturi utile

Alegerea unui carucior pentru copii: 8 sfaturi utile

Cumpararea unui carucior pentru copii poate fi o sarcina destul de complexa datorita multitudinii de modele existente pe piata la momentul de fata. Criteriile de siguranta, designul caruciorului si accesoriile disponibile trebuie sa corespunda cu...

Citeste mai mult
Ce carucior folosim iarna?

Ce carucior folosim iarna?

Cum alegem caruciorul potrivit pentru sezonul rece? Avem nevoie de un carucior pentru fiecare anotimp? Este nevoie de accesorii speciale? Intrebari pe care poate ti le-ai pus pana acum. Iarna intampinam 2 probleme principale: frigul si zapada.

Citeste mai mult
Carucior sau marsupiu: ce alegem?

Carucior sau marsupiu: ce alegem?

Exista parinti fani declarati ai caruciorului, la fel cum exista si parinti care prefera marsupiul si nu considera caruciorul ca fiind un produs obligatoriu in viata unui bebelus.

Citeste mai mult
Care sunt cele mai importante criterii de selectie ale unui carucior pentru copii?

Avand in vedere importanta pe care un carucior pentru copii o are, este absolut firesc ca alegerea acestora sa se faca in functie de cateva criterii foarte stricte. Printre acestea, este important sa mentionam: Siguranta oferita, tipul de carucior, dar si varsta copilului. Acestea sunt dintre cele mai importante, insa la acestea se mai pot adauga si aspecte care tin de culoare sau design.

Cate tipuri de carucioare pentru copii exista?

Piata carucioarelor pentru copii este astazi mai diversificata ca niciodata, astfel ca ai posibilitatea de a opta pentru o varietate de carucioare, perfecte pentru nevoile tale si ale celui mic. In prezent, in ceea ce priveste tipurile de carucioare, putem gasi: carucioare sport, carucioare pentru gemeni, carucioare 3 in 1, carucioare 2 in 1, respectiv carucioare cu 3 roti.

Cand trebuie sa achizitionez un carucior pentru copii?

In general, parintii incep cautarile pentru cel mai potrivit carucior pentru copii, cu mult timp inainte ca bebelusul sa soseasca. Trebuie avut in vedere faptul ca un carucior pentru copii este un produs pe care il vei putea utiliza inca de la nastere si in general pana cand cel mic va incepe sa mearga, moment in care majoritatea copiilor incep a-l refuza. Asadar, nu lasa achizitia caruciorului pentru copii pe ultima suta de metri.

Cum trebuie sa arate caruciorul pentru copii ideal?

Nu exista un carucior universal potrivit pentru orice copil, ci este necesar sa avem in vedere atat nevoile noastre, cat si pe cele ale bebelusului, urmand ca alegerea caruciorului sa se faca in functie de aceste aspecte. Caruciorul ideal este cel care reuseste sa ofere toata siguranta si confortul de care are nevoie cel mic, dar si cel care este usor de manevrat si de transportat de catre parinti.