• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 57lei
  • 286lei
 • Producator
 • Varsta
 • Pentru
 • Tip Produs
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Barca Gonflabila Saica Paw Patrol Pentru Fete 90 Cm
68.99 lei
Barca Gonflabila 110cm Saica Dora And Friends
89.99 lei
Barca Gonflabila 110cm Saica Spider-man
89.99 lei
Barca gonflabila pentru copii Saica 90cm Emoji
84.99 lei
Barca Gonflabila 110cm Saica Hello Kitty
89.99 lei
Barca gonflabila 90cm Saica PJ Masks Eroi In Pijamale
84.99 lei
Barca gonflabila copii 110cm Saica Alpaca
89.99 lei
Fotoliu gonflabil dublu Rapid Rider Bestway
286.00 lei
Saltea gonflabila intex sprinkle donut tube 56263np
57.20 lei
Saltea gonflabila intex watermelon popsicle float 58751eu
69.30 lei
Saltea gonflabila mega swan island 56287eu
196.90 lei
Saltea gonflabila intex seashell island 57255eu
150.70 lei

Întrebări frecvente

Ce saltele gonflabile sunt potrivite pentru școlari și preșcolari?

Pe măsură ce se instalează vara, lunile mai fierbinți și zilele mai lungi îi fac pe cei mai mulți copii să tânjească după o baie răcoritoare în mare, râu sau piscină. Pentru o bălăceală mai distractivă am ales două dintre cele mai populare produse din oferta noastră pentru școlari și preșcolari.
- Salteaua gonflabilă mega swan island 56287eu în formă de lebădă este o jucărie de piscină potrivită atât pentru școlari (copii cu vârsta de minim 8 ani), cât și pentru adulți.
- Salteaua gonflabilă rățușcă, 160 x 143 x 97 cm este perfectă pentru copii cu vârste între 2 și 8 ani. Această saltea gonflabilă în formă de rățușcă cu flotabilitate ridicată are o bază foarte largă care oferă o stabilitate majoră în apă.
Datorită materialelor de calitate înaltă aceste saltele sunt puternice și durabile. Ele pot rezista la impacturi și coliziuni puternice, nu se vor deforma și nu se va crăpa cu ușurință. Acestea au o rezistență ridicată la abraziune, la rupere, etanșeitate bună la aer, rezistență la temperaturi scăzute și au abilitatea de a amortizare un impact puternic. Ele sunt convenabile la preț, sunt ușor umflat și dezumflat, ușor de transportat și nu ocupă mult spațiu pentru depozitare.

Cum să alegeți salteaua potrivită pentru copilul dumneavoastră?

În ziua de astăzi, pentru a mulțumii cât mai mulți copii, producătorii de saltele produc diverse modele care mai de care mai colorate, în forme de basm foarte interesante sau care încurajează diverse activități în piscină, relaxarea, înotul sau joaca. Există câteva criterii importante de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați o saltea pentru dumneavoastră sau pentru copilul dumneavoastră, cum ar fi:
- Luați în considerare destinația și utilitatea saltelei. Decideți cu fermitate dacă copilul dumneavoastră intenționează să își folosească salteaua pentru joacă cu alți copii sau pentru joaca individuală. În felul acesta o să puteți să vă dați seama dacă mărimea și/sau modelul saltelei gonflabile contează foarte mult.
- Trebuie să verificați și să țineți cont de capacitatea de greutate. Nu cred că doriți să ajungeți să schimbați foarte rapid salteaua deoarece s-a deteriorat pentru că nu ați ținut cont de acest aspect. Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a achiziționa salteaua gonflabilă.
- Trebuie să vă decideți între saltelele gonflabile și cele ca un covoraș de tip roll on. Atât saltele gonflabile cât și covorașele de apă sunt de obicei ușor și rapid de strâns și de depozitat. Cu toate acestea, saltelele gonflabile necesită mai puțin loc pentru depozitare deoarece sunt mai compacte după strângerea lor.