Întrebări frecvente

De ce sunt dronele preferate de cei mici?

Manevrarea dronelor a devenit o distracție preferată de oameni de toate vârstele, iar acum aceste dispozitive excepționale dau naștere unei noi generații de entuziaști ai dronelor radiocomandate. Copiilor le plac dronele pentru manevrabilitatea lor și pentru înălțimea pe care ele o pot atinge. Zborul unei drone poate fi o modalitate excepțională de a-i scoate pe copii din spatele unui joc video și de a-i încuraja să petreacă mai mult timp în aer liber.
Dronele se poziționează undeva între o jucărie și o unealtă. Unele drone există pur și simplu pentru plăcerea de a zbura, în timp ce altele au caracteristici precum camere video și foto de înaltă calitate care le permit utilizatorilor să facă fotografii și filmulețe video uimitoare în timp ce ei se joacă cu o dronă.

De ce locul în care copilul dumneavoastră se joacă cu o dronă este important?

Deoarece siguranța este una dintre cele mai importante caracteristici ale oricărei zone de joacă pentru copii, aceasta ar trebui să fie luată în considerare atunci când copilul se joacă cu o dronă. Zona pe care o alegeți ca loc de joacă ar trebui să fie o suprafață plană și nivelată. Dacă este necesar, trebuie să nivelați zona de joacă pentru a asigura o suprafață uniformă pe care copilul se poate mișca în siguranță. De asemenea, trebuie să aveți în vedere și potențialele pericole din zonă, cum ar fi diverse crengi care atârnă jos, plante sau alte obstacole în care s-ar putea împletici.