• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 129lei
  • 321lei
 • Producator
 • Transport Gratuit

Achizitionarea unui hamac pentru copii reprezinta un mod sanatos de relaxare pentru cel mic. Datorita franghiilor de prindere care se strang perfect dar si datorita suprafetei robuste de care acestea beneficiaza, hamacele pentru copii de la Bekid dispun de o stabilitate exceptionala, astfel ca cel mic este in totala siguranta atunci cand alege sa-si petreaca timpul in acest mod. Aspectele pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt:

 • Sa tinem cont de recomandarile cu privire la varsta si greutatea copilului.
 • Sa fie confectionat din materiale rezistente la conditiile de mediu.
 • Sa nu contina materiale tratate chimic care pot afecta sanatatea copilului.

Întrebări frecvente

De ce este o idee bună achiziționarea unui hamac pentru copii?

Achiziționarea și instalarea unui hamac pentru copii este o metodă deosebit de sănătoasă prin care vă puteți încuraja copiii să petreacă mai mult timp în aer liber, relaxându-se în timp ce citesc o carte. Hamacele de copii de grădină tip scaun numite și hamace braziliene pot fi, de asemenea, o alegere distractivă pentru copii deoarece ei se pot legăna comod atât în grădină, cât și în orice drumeție de tip camping, pentru că instalarea hamacelor pentru copii se face destul de ușor (în cazul hamacelor clasice ai nevoie de doi copaci bine poziționați, în timp ce pentru hamacele de copii tip scaun ai nevoie de un singur copac).
Pentru că siguranța copiilor este foarte importantă, în momentul în care achiziționați hamace pentru copii trebuie să țineți cont de trei criterii importante, cum ar fi evitarea materialelor care sunt tratate chimic și care pot afecta sănătatea celor mici, alegerea materialelor care rezista la orice condiție meteorologică, și nu în ultimul rând, să respectați toate recomandările privind instalarea în siguranță și greutatea maximă admisă.

De au devenit atât de populare hamacele de copii pentru grădină sau camping?

Probabil că deja le-ați văzut foarte des, în jurul cabanelor de la munte și mare sau în diverse grădini pe lângă care ați trecut pe stradă, și v-ați dat deja seama că hamacele au devenit deosebit de populare. Deși există mulți factori care determină această creștere a popularității hamacelor, cei trei factori majori care, fără îndoială, determină creșterea vânzărilor de hamace la nivel global sunt:
- Mai mulți oameni care ies din casă cu toată familia și se bucură de activități recreative în aer liber în curtea casei.
- Idei interesante și inovatoare pentru materiale, mărimi, modele și utilizări ale hamacelor.
- Sunt foarte ușor de instalat astfel că, mulți turiști și/sau pasionați de camping și de activități în aer liber aleg să ia hamacele cu ei în aventurile lor singuri sau cu familia.
Cu alte cuvinte, dacă cu mult timp în urmă în istorie hamacele erau folosite ca paturi pentru ca oamenii să nu doarmă direct pe pământ, în vremurile noastre hamacele au devenit populare în rândul oamenilor care apreciază natura, calmul și relaxarea pe care le avea cu un hamac în aer liber.