• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 99lei
  • 169lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Jucarie de plus winnie, winnie the pooh, 18 cm
99.00 lei
Jucarie de plus winnie, winnie the pooh, 22.5 cm
139.00 lei
Jucarie din plus cu sunete ursuletul paddington, 27 cm
169.00 lei
Jucarie din plus flopsy once upon a time, 24 cm
119.00 lei
Jucarie din plus flopsy rabbit, 26 cm
109.00 lei
Jucarie din plus ghmily, 30 cm
109.00 lei
Jucarie din plus jeremy fisher, signature deluxe collection, 30 cm
139.00 lei
Jucarie din plus mr todd, signature deluxe collection, 34 cm
139.00 lei
Jucarie din plus peter rabbit once upon a time, 24 cm
119.00 lei
Jucarie din plus peter rabbit, 26 cm
109.00 lei
Jucarie din plus rupert, 30 cm
99.00 lei
Jucarie din plus ursuletul paddington, 20 cm
109.00 lei
Jucarie din plus we're going on a bear hunt, 25 cm
149.00 lei
Ursuletul paddington cu cizme, 23 cm
169.00 lei
Ursuletul paddington cu fular, 30 cm
169.00 lei
Ursuletul paddington cu haina albastra, 30 cm
149.00 lei
Ursuletul paddington, 23 cm
Ursuletul paddington, 23 cm expediere rapida
129.00 lei

Alege produse din categoria Jucarii din plus , Producator: Rainbow Designs

Ce beneficii aduc jucăriile din pluș?

Bebelușilor le plac jucăriile din pluș pentru că adoră să atingă suprafețele jucăriilor din pluș, simțindu-le mustățile lungi, blana moale și ochii tari. Copiii mici învață cu aceste jucării empatia, împreună cu limbajul și creativitatea. Diferitele animale de pluș îi ajută pe copiii mici să recunoască cuvinte familiare (ca exemplu - pisică, câine, urs) împreună cu sunetul corespunzător scos de fiecare animal.
Emoțiile pot fi testate pe acești prieteni tăcuți (pot fi aruncați, îmbrățișați, loviți și sărutați). Sunt exersate și abilitățile parentale timpurii, astfel încât animalele de pluș pot fi hrănite, li se pot schimba scutecele, pot fi puse în pat și pot sta pe oliță. Prin repetarea acestor situații, copiii mici lucrează prin provocări, înțeleg așteptările în schimbare și își demonstrează observațiile. Jucăriile de pluș pot fi primii prieteni adevărați ai unui copil. Copiii își împărtășesc adesea sentimentele cu jucăriile de pluș și pot purta conversații elaborate. După o zi supărătoare, un copil poate veni la un prieten de pluș și poate reconstitui evenimentul, ajutându-l să facă față emoțiilor dificile. La fel ca animalele de companie reale, animalele de pluș pot chiar să îi ajute pe copii să se calmeze.
Începând cu vârsta de aproximativ cinci ani, jocurile reflectă adesea preocuparea copiilor pentru noile structuri și persoane din viața lor. Jucăriile din pluș pot deveni o întreagă grupă de elevi de grădiniță, publicul unui spectacol de păpuși. În același timp, copiii pot fi puternic atașați de aceste jucării, dormind în continuare cu ele și, eventual, creând haine noi sau construind obiecte pentru a extinde jocurile anterioare.

Ce sunt unicornii și de ce iubesc copiii aceste jucării din pluș?

Legendele au descris dintotdeauna unicornii ca fiind simbolul suprem al purității și divinității. Ei sunt creaturi mitice, miraculoase, de o frumusețe eterică, cu coama lor de zână de un alb pur și o lumină radiantă. Arată ca și cum tocmai au coborât din cer.
Unicornii sunt practic niște ponei mici și drăguți, învăluiți în magie iar sub forma unei jucării din pluș sunt mult mai drăguți și iubiți de copii. Copiii iubesc legendele, basmele personaje și întâmplări magice, iubesc animalele (mai ales căluții prezenți în fiecare basm cu prinți și prințese). Magia este caracteristica principală a unicornilor despre care oamenii vorbesc de sute de ani. Există multe povești legendare despre magia unicornilor. Una dintre cele mai cunoscute legende este cea despre magia vindecătoare a cornului de unicorn. În evul mediu, oamenii spuneau că lichidul cu pulbere din corn de unicorn era un antidot eficient pentru orice substanță dăunătoare. Așadar, copiii iubesc unicornii pentru frumusețea, bunătatea și magia lor.