• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 53lei
  • 118lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mare culoarea magenta
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mare culoarea mov
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mare culoarea rosie
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mare culoarea turcoaz
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mare culoarea verde mar
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mediu culoarea magenta
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mediu culoarea mov
69.02 lei
Motocicleta copii cu trei roti fara pedale mediu culoarea rosie
69.02 lei
Motocicleta copii dohany, cross motor, rosu, do131
53.55 lei
Motocicleta cross motor dohany albastru, do111albastru
117.81 lei
Motocicleta cross motor dohany magenta, do111magenta
117.81 lei
Motocicleta cross motor dohany mov, do111mov
117.81 lei

Alege produse din categoria Biciclete fara pedale , Producator: Dohany

Cum funcționează o bicicletă fără pedale?

Bicicletele fără pedale sunt o opțiune ieftină și deosebit de benefică pentru fiecare copil. Practic, prin utilizarea unei biciclete fără pedale ați găsit o modalitate simplă, accesibilă și inteligentă de a dezvolta echilibrul, coordonarea și încrederea în sine a copiilor dumneavoastră.
Bicicleta fără pedale arată exact la fel ca orice altă bicicletă clasică, cu excepția faptului că nu are pedale. Principiul de funcționare este că copilul dumneavoastră ar trebui să alerge și să se împingă singur pentru a se da cu bicicleta. În funcție de suprafața solului pe care se dă, timp de câteva secunde după o tură de fugă, copilul dumneavoastră poate să alunece lin pe bicicleta fără pedale, urmând să reia întregul proces de la capăt pentru a se da în continuare. Bicicletele fără pedale sunt foarte simplu de utilizat.
Alte informații utile:
- În funcție de produs, vârsta recomandată pentru utilizarea unei biciclete fără pedale variază între un an și cinci ani. Multe din aceste biciclete nu sunt potrivite pentru copiii mai mari de 5 ani, deoarece ar putea depăși limita maximă de greutate.
- Bicicletele fără pedale îi ajută pe copii să își stabilească direcția, să mențină cursul dorit, și să învețe despre cum își pot păstra echilibrul. De asemenea, mersul pe o bicicletă fără pedale ajută la întărirea musculaturii într-un mod sănătos, ajută la dezvoltarea coordonării și la creșterea încrederii în sine, prin simplu fapt că ei ajung să stăpânească drumul și să treacă peste toate obstacolele care o să apară pe parcurs.
Dacă sunteți în căutarea unei investiții accesibile și foarte benefică pentru copiii dumneavoastră, atunci o bicicletă fără pedale este o alegere ideală.

Ce avantaje are utilizarea unei biciclete fără pedale?

Specialiștii pediatrici din întreaga lume recomandă activitățile care ajută la dezvoltarea rapidă a abilităților motorii, a rezolvării de probleme, a încrederii de sine și a echilibrului, abilități care vor aduce foarte multe beneficii copilului dumneavoastră pe termen lung. Mersul pe o bicicletă fără pedale este excepțional de simplu și activ, și are multe avantaje care, în cele din urmă, vă vor ajuta copilul să se dezvolte într-un mod foarte sănătos.
- Abilități motorii. Abilitățile motorii ale copiilor dumneavoastră sunt îmbunătățite în mod semnificativ în timpul utilizării unei biciclete fără pedale. Ei trebuie să se bazeze pe propriile abilități pentru a merge pe bicicletă și pentru a o stăpânii.
- Echilibru. Acest tip de biciclete ajută ca echilibrul copiilor să devină incredibil de definit. Acest lucru o să îi ajute să treacă foarte ușor de la utilizarea unei biciclete fără pedale la una clasică cu pedale.
- Încredere. O bicicletă fără pedale ajută la creșterea încrederii copilului dumneavoastră. Chiar dacă sunt mici, se vor baza pe ei înșiși pentru a se da cu bicicleta pe aleile din parc. Această încredere de a fi apt să facă acest lucru îi va ajuta foarte mult și mai târziu, în viața de adult. Ca să înțelegeți mai bine, copiii au nevoie să își asume anumite riscuri. În calitate de părinți, acest lucru ne face să fim neliniștiți pentru că vrem ca copiii noștri să fie mereu în siguranță. Dar dacă îi ținem în bule și nu îi lăsăm niciodată să își asume riscuri, ei nu vor ști ce pot face și cu siguranță nu vor învăța atât de multe lucruri și în plus, s-ar putea să nu aibă încrederea și curajul de a face față riscurilor inevitabile ale vieții. Da, își pot rupe un braț când cad cu bicicleta dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să încerce. În general, lecțiile pe care le învățăm dintr-un eșec sunt la fel de importante ca și cele pe care le învățăm din succes.