• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 87lei
  • 88lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Masuta cu proiector pentru desene ricokids 773700 - mov
PRP: 105.00 lei 87.00 lei

Alege produse din categoria Jocuri De Masa , Producator: Ricokids

De ce sunt importante jocurile de masă?

Jocurile de masă sunt importante pentru dezvoltarea mentală și socială a fiecărui copil. De la îmbunătățirea concentrării la dezvoltarea creativă, copiii își dezvoltă diverse abilități în timp ce joacă jocuri de masă.
Jocurile de masă sunt atât distractive, cât și educative. Aceste jocuri ajută la dezvoltarea unor abilități precum luarea deciziilor, interacțiunea socială, rezolvarea de probleme, chiar și gândirea critică. Aceste abilități sunt cele mai vitale pentru viitorul copilului dumneavoastră, pentru viața sa de adult și pentru depășirea provocărilor.
Jocul unui joc de masă este esențial pentru dezvoltarea abilităților sociale ale copilului dumneavoastră. Este un mediu captivant de competiție și motivație care încurajează exprimarea verbală, dezvoltând în același timp calități precum răbdarea și determinarea. Concentrarea și memoria sunt îmbunătățite prin joc, deoarece trebuie să țină minte regulile și când este momentul să facă o mișcare. Jocurile de masă sunt o modalitate încercată și adevărată de a învăța abilități interpersonale și de a distra copiii fără televizoare, calculatoare sau tablete.

În ce constă jocul de masă Fantacolor portabil?

Unul dintre cele mai distractive jocuri de masă din copilăria de altă dată, Fantacolor portabil este un joc care conține multe cuișoare viu colorate cu ajutorul cărora orice copil își poate pune în practică latura sa creativă, ”desenând” tot ceea ce dorește. Planșele Fantacolor portabil se regăsesc în casele tuturor copiilor de foarte multe generații și mulți dintre noi au amintiri plăcute despre cum ne făceam propriile desene cu ajutorul acestor cuișoare viu colorate. Una dintre cele mai bune părți ale jocului este momentul în care trebuie să "ștergeți" imaginea creată deoarece este suficient doar să întoarceți tabla și să treceți cu o mână peste capetele cuișoarelor. Acest lucru oferă o senzație tactilă ciudat de plăcută.
În general, jocul de masă Fantacolor portabil este lăudat pentru că face parte din jocurile clasice (non- tech) și este alimentat numai de imaginația proprie spre deosebire de celelalte jocuri care funcționează pe curent electric sau baterii. Deși este fabricat din plastic, acest joc de calitate va rezista probabil mai multe generații dacă nu se pierd cuișoarele sau nu se folosește placa într-un mod agresiv. În general, kiturile Fantacolor includ o placă de cuie, o cutie de transport din plastic, un set de modele de desenat și un minim de 280 de cuie din plastic de tip mozaic de 3 dimensiuni (10, 15 și 20 mm) și 5 culori (albastru închis, albastru deschis, galben, portocaliu, roșu și verde).