• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 89lei
  • 400lei
 • Producator (1)
 • Pentru
 • Transport Gratuit
Brio - antemergator din lemn
Brio - antemergator din lemn expediere rapida
324.90 lei
Brio - banc cu ciocanel si bile
174.90 lei
Brio - banc de lucru
Brio - banc de lucru expediere rapida
139.90 lei
Brio - banc de lucru rosu
Brio - banc de lucru rosu expediere rapida
119.90 lei
Brio - cutie de sortat forme rosie
162.00 lei
Brio - flaut muzical
Brio - flaut muzical expediere rapida
89.90 lei
Brio - girafa si elefant magnetici
150.00 lei
Brio - jucarie cu lumini si sunete bondar
239.90 lei
Brio - jucarie de tras bondar
149.90 lei
Brio - jucarie de tras furnica cu ou
149.90 lei
Brio - jucarie de tras locomotiva
139.90 lei
Brio - jucarie de tras pisicuta
110.00 lei
Brio - jucarie de tras ratusca
149.90 lei
Brio - jucarie de tras teckel
89.90 lei
Brio - omida muzicala
Brio - omida muzicala expediere rapida
239.90 lei
Brio - pod suspendat dublu
Brio - pod suspendat dublu expediere rapida
169.90 lei
Brio - set activitati de constructie
399.90 lei
Brio - set constructie
Brio - set constructie expediere rapida
279.90 lei
Brio - set constructie cu lumini
369.90 lei
Brio - set constructie incepatori
124.90 lei
Brio - set de constructie
Brio - set de constructie expediere rapida
199.90 lei
Brio - tamburina muzicala
Brio - tamburina muzicala expediere rapida
124.90 lei
Brio - toba din lemn
Brio - toba din lemn expediere rapida
139.90 lei
Brio - xilofon din lemn
Brio - xilofon din lemn expediere rapida
139.90 lei

Alege produse din categoria Jucarii Playmobil , Producator: BRIO

Ce sunt jucăriile Playmobil și de ce sunt atât de iubite de copiii de pretutindeni?

Figurinele și peisajele de joacă Playmobil îi încântă foarte mult pe cei mici. Este greu de imaginat că o jucărie mică ar putea avea un asemenea impact asupra lumii jucăriilor, mai ales că asta se întâmplă de mai mult de 45 de ani.
Jucăriile Playmobil au fost create la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care prețurile petrolului creșteau, ceea ce a dus la creșterea costurilor de fabricare a plasticului. Atunci, o companie din Nurenberg, Germania, a venit cu ideea de a produce toate jucăriile din plastic care erau de dimensiuni mari, la dimensiuni reduse, minione.
Drept urmare, compania Horst Brandstätter a proiectat jucăriile pentru a încăpea în mâna unui copil. Jucăriile Playmobil au debutat în anul 1974 la târgul de jucării din orașul Nürnberg, Germania. Primele trei figurine Playmobil au fost un cavaler medieval, un muncitor în construcții și un indian roșu. Cei mai mulți dintre producătorii de jucării au considerat că jucăriile erau urâte și inutile, dar un angrosist olandez a decis să acorde o șansă acestor jucării, să le comercializeze, decizie pe care nu avea să o regrete deoarece după numai 3 ani, vânzările lui au depășit 100 de milioane de dolari. Copiilor le-a plăcut aceste jucării minione și mai ales faptul că puteau să-și creeze propriile povești și scenarii cu ele. Ulterior au apărut figurinele de sex feminin, bebelușii, copiii și alte jucării Playmobil ”123” pentru copiii cu vârsta până în trei ani. În ziua de astăzi, gama de jucării Playmobil oferă peste 25 de peisaje de joacă diferite și diferite lumi magice care pot stârni imaginația fiecărui copil.

Ce seturi de jucării Playmobil se află în topul preferințelor clienților noștri?

Gama noastră de jucării Playmobil este destul de mare pentru că ne dorim să mulțumim orice copil în parte. Datorită acestui lucru, în funcție de preferințele clienților noștri, am realizat un top trei seturi de jucării Playmobil, în speranța de a vă veni în ajutor în cazul în care nu reușiți să vă restructurați prea mult căutarea.
1. Centru comercial Playmobil. Distracție deosebit de plăcută la cumpărături cu acest set Centru comercial Playmobil. Mai întâi, copii pot încerca haine noi la magazinul de modă. Ei își pot alege rochiile și/sau fustele preferate și apoi pot merge în cabina de probă cu oglindă. De asemenea, pot merge la magazinul de animale de companie pentru a adopta un animal de companie, sau pot vizita magazinul sport pentru a cumpăra echipamentul potrivit pentru următoarea aventură. Copii își pot lăsa imaginația să le ghideze jocul. Acest set de joacă include trei magazine, trei figurine, tejghele, rafturi, rochii, fuste, genți, manechine, pancarte, hamsteri, iepuri, șopârle, cușcă, incinte, os de câine, sticle, conserve, plante, coș de baschet, placă de surf, schiuri, crose de golf, rachete, mingi, mască, tuba, palme, cremă de protecție solară și multe alte accesorii și este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
2. Spirit – Casa lui Lucky. Copiilor le place să viziteze casa fericită a lui Lucky de la graniță. Acest set include o casă mare, Lucky, mătușa lui Cora, spiritul și alte accesorii precum oale, vase, tigăi, ustensile, masă și scaune, gard, o gâscă prietenoasă și așa mai departe. Figurinele din set sunt flexibile. Ele se pot apleca, pot sta jos sau în picioare și își pot întoarce capul. Setul Casa lui Lucky este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
3. Spirit – Spațiu îngrijire cai – Lucky & Sprit. Lucky & Spirit au o legătură foarte strânsă și împreună încearcă să își găsească drumul într-o lume nouă și ciudată. Lucky ezită să încerce să călărească, dar prietenia pe care o formează cu Spirit îi dă încredere să încerce. Figurinele din set sunt flexibile - ele se pot apleca, pot sta jos sau în picioare și își pot întoarce capul. Pe lângă Lucly și Spirit, setul include un grajd, căluț, un ham, o pătură, unelte de îngrijire și alte accesorii.