• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 31lei
  • 240lei
 • Producator (1)
 • Pentru
 • Transport Gratuit
Craze - bila efervescenta inkee - cu surpriza om spatial
32.90 lei
Craze - inkee - creioane de colorat in baie
46.90 lei
Craze - nisip kinetic - set castel
174.90 lei
Craze - nisip kinetic - set joaca curcubeu
179.90 lei
Craze - nisip kinetic - set joaca neon
89.90 lei
Craze - set creatie margele - unicorn
174.90 lei
Craze - set stampile - unicorni
79.90 lei
Craze - set template-uri pentru creatii cu margele - baieti
54.90 lei
Craze - set template-uri pentru creatii cu margele - fete
54.90 lei
Craze - slime magic xxl 750 ml - diverse culori
104.90 lei
Craze calendar craciun - frozen 2
239.90 lei
Craze calendar craciun - mos craciun si ren
109.90 lei
Craze calendar craciun - pompierul sam
184.90 lei
Craze calendar craciun - sirena
109.90 lei
Craze plastilina magica - ananas
59.90 lei
Craze plastilina magica - aroma de fructe
59.90 lei
Craze plastilina magica - dinozaur
59.90 lei
Craze plastilina magica - extraterestru
59.90 lei
Craze plastilina magica - galaxie
59.90 lei
Craze plastilina magica - lama
59.90 lei
Craze plastilina magica - savant
59.90 lei
Craze plastilina magica-verde schimbator
59.90 lei
Craze set creatie margele - flamingo
89.90 lei
Craze set creatie margele - modele asortate
34.90 lei
Craze set creatie margele - sirene
89.90 lei
Craze set plastilina - dino
Craze set plastilina - dino expediere rapida
94.90 lei
Craze slime magic cu surpriza - agita-l
31.90 lei
Craze slime magic cu surpriza - dinozaur
39.90 lei
Craze slime magic cu surpriza - sirena
39.90 lei
Craze slime magic cu surpriza - unicorn
39.90 lei
Craze slime moale - inghetata - diverse culori
36.90 lei
Craze tub plastilina diverse culori
59.90 lei
Forme efervescente inkee + jucarie de baie diverse modele
39.90 lei
Nisip kinetic set cu forme marine
114.90 lei
Punga cu surprize dinozauri
Punga cu surprize dinozauri expediere rapida
49.90 lei
Set creatie margele - bijuterii
169.90 lei
Set creatie margele - fete
Set creatie margele - fete expediere rapida
59.90 lei
Set stampile - animale
Set stampile - animale expediere rapida
79.90 lei
Slime pufos - inghetata - diverse culori
44.90 lei

Alege produse din categoria Jucarii Playmobil , Producator: Craze

Ce sunt jucăriile Playmobil și de ce sunt atât de iubite de copiii de pretutindeni?

Figurinele și peisajele de joacă Playmobil îi încântă foarte mult pe cei mici. Este greu de imaginat că o jucărie mică ar putea avea un asemenea impact asupra lumii jucăriilor, mai ales că asta se întâmplă de mai mult de 45 de ani.
Jucăriile Playmobil au fost create la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care prețurile petrolului creșteau, ceea ce a dus la creșterea costurilor de fabricare a plasticului. Atunci, o companie din Nurenberg, Germania, a venit cu ideea de a produce toate jucăriile din plastic care erau de dimensiuni mari, la dimensiuni reduse, minione.
Drept urmare, compania Horst Brandstätter a proiectat jucăriile pentru a încăpea în mâna unui copil. Jucăriile Playmobil au debutat în anul 1974 la târgul de jucării din orașul Nürnberg, Germania. Primele trei figurine Playmobil au fost un cavaler medieval, un muncitor în construcții și un indian roșu. Cei mai mulți dintre producătorii de jucării au considerat că jucăriile erau urâte și inutile, dar un angrosist olandez a decis să acorde o șansă acestor jucării, să le comercializeze, decizie pe care nu avea să o regrete deoarece după numai 3 ani, vânzările lui au depășit 100 de milioane de dolari. Copiilor le-a plăcut aceste jucării minione și mai ales faptul că puteau să-și creeze propriile povești și scenarii cu ele. Ulterior au apărut figurinele de sex feminin, bebelușii, copiii și alte jucării Playmobil ”123” pentru copiii cu vârsta până în trei ani. În ziua de astăzi, gama de jucării Playmobil oferă peste 25 de peisaje de joacă diferite și diferite lumi magice care pot stârni imaginația fiecărui copil.

Ce seturi de jucării Playmobil se află în topul preferințelor clienților noștri?

Gama noastră de jucării Playmobil este destul de mare pentru că ne dorim să mulțumim orice copil în parte. Datorită acestui lucru, în funcție de preferințele clienților noștri, am realizat un top trei seturi de jucării Playmobil, în speranța de a vă veni în ajutor în cazul în care nu reușiți să vă restructurați prea mult căutarea.
1. Centru comercial Playmobil. Distracție deosebit de plăcută la cumpărături cu acest set Centru comercial Playmobil. Mai întâi, copii pot încerca haine noi la magazinul de modă. Ei își pot alege rochiile și/sau fustele preferate și apoi pot merge în cabina de probă cu oglindă. De asemenea, pot merge la magazinul de animale de companie pentru a adopta un animal de companie, sau pot vizita magazinul sport pentru a cumpăra echipamentul potrivit pentru următoarea aventură. Copii își pot lăsa imaginația să le ghideze jocul. Acest set de joacă include trei magazine, trei figurine, tejghele, rafturi, rochii, fuste, genți, manechine, pancarte, hamsteri, iepuri, șopârle, cușcă, incinte, os de câine, sticle, conserve, plante, coș de baschet, placă de surf, schiuri, crose de golf, rachete, mingi, mască, tuba, palme, cremă de protecție solară și multe alte accesorii și este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
2. Spirit – Casa lui Lucky. Copiilor le place să viziteze casa fericită a lui Lucky de la graniță. Acest set include o casă mare, Lucky, mătușa lui Cora, spiritul și alte accesorii precum oale, vase, tigăi, ustensile, masă și scaune, gard, o gâscă prietenoasă și așa mai departe. Figurinele din set sunt flexibile. Ele se pot apleca, pot sta jos sau în picioare și își pot întoarce capul. Setul Casa lui Lucky este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
3. Spirit – Spațiu îngrijire cai – Lucky & Sprit. Lucky & Spirit au o legătură foarte strânsă și împreună încearcă să își găsească drumul într-o lume nouă și ciudată. Lucky ezită să încerce să călărească, dar prietenia pe care o formează cu Spirit îi dă încredere să încerce. Figurinele din set sunt flexibile - ele se pot apleca, pot sta jos sau în picioare și își pot întoarce capul. Pe lângă Lucly și Spirit, setul include un grajd, căluț, un ham, o pătură, unelte de îngrijire și alte accesorii.