• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 23lei
  • 2600lei
 • Producator (1)
 • Pentru
 • Transport Gratuit
Playmobil - vehicul swat pentru teren si apa
129.90 lei
Playmobil - vehiculul de teren al echipei swat
389.90 lei
Playmobil - veterinar la zoo
Playmobil - veterinar la zoo expediere rapida
189.90 lei
Playmobil - veterinar pentru caluti
119.90 lei
Playmobil - veverite
Playmobil - veverite expediere rapida
26.90 lei
Playmobil - violet vale - trasura negustorului
349.90 lei
Playmobil - violet vale magicianul de plante
64.90 lei
Playmobil - violet vale patrularea demonului
159.90 lei
Playmobil - violet vale turnul vrajitorilor
534.90 lei
Playmobil - violet vale vizuina demonului
374.90 lei
Playmobil - vultur
Playmobil - vultur expediere rapida
39.90 lei
Playmobil - yeti, figurine si sanie
127.90 lei
Playmobil - zeddemore figurina de colectie
269.90 lei
Playmobil - ziua copiilor la ferma poneilor
139.90 lei
Playmobil volkswagen beetle
Playmobil volkswagen beetle expediere rapida
249.90 lei
PTERANODON - LOVITURA DRONEI
PTERANODON - LOVITURA DRONEI expediere rapida
189.90 lei
SAICHANIA - INVAZIA ROBOTILOR
369.90 lei
SCOOBY-DOO! AVENTURI IN CIMITIR
314.90 lei
SCOOBY-DOO! SI CASA MISTERELOR
679.90 lei
SET CADOU ATELIER DE BICICLETE
54.90 lei
SET PORTABIL - DINOZAURI
SET PORTABIL - DINOZAURI expediere rapida
124.90 lei
SET PORTABIL - SCOALA
SET PORTABIL - SCOALA expediere rapida
124.90 lei
SPINOSAURUS - PUTERE DUBLA DE APARARE
309.90 lei
SPIRIT - DORMITORUL LUI LUCKY
179.90 lei
SPIRIT - SPATIU INGRIJIRE CAI - Lucky & Spirit
134.90 lei
Stunt show - cort reparatii auto
159.90 lei
Stunt show - masina pentru cascadorii
194.90 lei
Stunt show - monster truck taur
314.90 lei
Stunt show - motocicleta cu perete de foc
94.90 lei
Stunt show - vehicul de stins incendii
84.90 lei
T-REX - BATALIA GIGANTILOR
T-REX - BATALIA GIGANTILOR expediere rapida
424.90 lei
TRICERATOPS - BATALIA PENTRU PIATRA LEGENDARA
239.90 lei
Volkswagen beetle editie speciala
349.90 lei
Ce sunt jucăriile Playmobil și de ce sunt atât de iubite de copiii de pretutindeni?

Figurinele și peisajele de joacă Playmobil îi încântă foarte mult pe cei mici. Este greu de imaginat că o jucărie mică ar putea avea un asemenea impact asupra lumii jucăriilor, mai ales că asta se întâmplă de mai mult de 45 de ani.
Jucăriile Playmobil au fost create la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care prețurile petrolului creșteau, ceea ce a dus la creșterea costurilor de fabricare a plasticului. Atunci, o companie din Nurenberg, Germania, a venit cu ideea de a produce toate jucăriile din plastic care erau de dimensiuni mari, la dimensiuni reduse, minione.
Drept urmare, compania Horst Brandstätter a proiectat jucăriile pentru a încăpea în mâna unui copil. Jucăriile Playmobil au debutat în anul 1974 la târgul de jucării din orașul Nürnberg, Germania. Primele trei figurine Playmobil au fost un cavaler medieval, un muncitor în construcții și un indian roșu. Cei mai mulți dintre producătorii de jucării au considerat că jucăriile erau urâte și inutile, dar un angrosist olandez a decis să acorde o șansă acestor jucării, să le comercializeze, decizie pe care nu avea să o regrete deoarece după numai 3 ani, vânzările lui au depășit 100 de milioane de dolari. Copiilor le-a plăcut aceste jucării minione și mai ales faptul că puteau să-și creeze propriile povești și scenarii cu ele. Ulterior au apărut figurinele de sex feminin, bebelușii, copiii și alte jucării Playmobil ”123” pentru copiii cu vârsta până în trei ani. În ziua de astăzi, gama de jucării Playmobil oferă peste 25 de peisaje de joacă diferite și diferite lumi magice care pot stârni imaginația fiecărui copil.

Ce seturi de jucării Playmobil se află în topul preferințelor clienților noștri?

Gama noastră de jucării Playmobil este destul de mare pentru că ne dorim să mulțumim orice copil în parte. Datorită acestui lucru, în funcție de preferințele clienților noștri, am realizat un top trei seturi de jucării Playmobil, în speranța de a vă veni în ajutor în cazul în care nu reușiți să vă restructurați prea mult căutarea.
1. Centru comercial Playmobil. Distracție deosebit de plăcută la cumpărături cu acest set Centru comercial Playmobil. Mai întâi, copii pot încerca haine noi la magazinul de modă. Ei își pot alege rochiile și/sau fustele preferate și apoi pot merge în cabina de probă cu oglindă. De asemenea, pot merge la magazinul de animale de companie pentru a adopta un animal de companie, sau pot vizita magazinul sport pentru a cumpăra echipamentul potrivit pentru următoarea aventură. Copii își pot lăsa imaginația să le ghideze jocul. Acest set de joacă include trei magazine, trei figurine, tejghele, rafturi, rochii, fuste, genți, manechine, pancarte, hamsteri, iepuri, șopârle, cușcă, incinte, os de câine, sticle, conserve, plante, coș de baschet, placă de surf, schiuri, crose de golf, rachete, mingi, mască, tuba, palme, cremă de protecție solară și multe alte accesorii și este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
2. Spirit – Casa lui Lucky. Copiilor le place să viziteze casa fericită a lui Lucky de la graniță. Acest set include o casă mare, Lucky, mătușa lui Cora, spiritul și alte accesorii precum oale, vase, tigăi, ustensile, masă și scaune, gard, o gâscă prietenoasă și așa mai departe. Figurinele din set sunt flexibile. Ele se pot apleca, pot sta jos sau în picioare și își pot întoarce capul. Setul Casa lui Lucky este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
3. Spirit – Spațiu îngrijire cai – Lucky & Sprit. Lucky & Spirit au o legătură foarte strânsă și împreună încearcă să își găsească drumul într-o lume nouă și ciudată. Lucky ezită să încerce să călărească, dar prietenia pe care o formează cu Spirit îi dă încredere să încerce. Figurinele din set sunt flexibile - ele se pot apleca, pot sta jos sau în picioare și își pot întoarce capul. Pe lângă Lucly și Spirit, setul include un grajd, căluț, un ham, o pătură, unelte de îngrijire și alte accesorii.