• Material Umplutura
 • Pret
  lei
   – 
  lei
  • 35lei
  • 899lei
 • Producator (1)
 • Varsta
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Coccolle Organizator multifunctional bancheta
49.68 lei
Coccolle Parasolar auto cu ventuze
35.00 lei
Ham Coccolle Benito negru
Ham Coccolle Benito negru expediere rapida
39.20 lei
Ham Coccolle Benito rosu
Ham Coccolle Benito rosu expediere rapida
39.20 lei
Ham Coccolle Celso negru
Ham Coccolle Celso negru expediere rapida
38.22 lei
Ham Coccolle Celso rosu
Ham Coccolle Celso rosu expediere rapida
38.22 lei
Ham pentru bebelusi Coccolle Benito Negru
39.20 lei
Marsupiu Coccolle Gemini albastru
189.00 lei
Marsupiu Coccolle Gemini Rosu
189.00 lei
Marsupiu ergonomic Coccolle Libra Albastru
199.00 lei
Marsupiu ergonomic Coccolle Libra Gri
199.00 lei
Marsupiu multifunctional Coccolle Cella Negru
225.01 lei
Premergator Coccolle Velto Rose Pink
219.01 lei
Premergator Cu Centru De Activitati Coccolle Arlo Roz
519.02 lei
Premergator Cu Balansoar Coccolle Inizio Albastru
399.19 lei
Premergator Cu Balansuar Coccolle Inizio Roz
399.19 lei
Tricicleta Coccolle Alto Multifunctionala Albastru
879.16 lei
Tricicleta Coccolle Alto Multifunctionala Rosu
879.16 lei
Tricicleta COCCOLLE Corso multifunctionala roti cauciuc albastru
559.28 lei
Tricicleta COCCOLLE Corso multifunctionala roti cauciuc violet
559.28 lei
Tricicleta COCCOLLE Giro Plus multifunctionala albastru
575.27 lei
Tricicleta Coccolle Urbio Air Albastru
437.28 lei
Tricicleta Coccolle Urbio Air Rosu
437.28 lei
Tricicleta multifunctioanala Coccolle Pianti Mint Green
569.05 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Alegra Chili pepper
454.36 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Alegra Greystone
454.36 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Alegra Magenta
454.36 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Alegra Turquoise tide
454.36 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Pianti Ruby Red
569.05 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Pianti Ruby Red RESIGILAT
620.00 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Primo Lunar rock
399.50 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Primo Magenta
399.50 lei
Tricicleta multifunctionala Coccolle Primo Turquoise tide
399.50 lei
Tricicleta multifunctionala pliabila Coccolle Vispo Magenta
799.03 lei
Tricicleta multifunctionala pliabila Coccolle Vispo Urban Grey
799.03 lei
Tricicleta pliabila Coccolle Urbio Greystone
449.00 lei
Tricicleta pliabila Coccolle Urbio Turquoise tide
449.00 lei
Tricicleta ultrapliabila Coccolle Spectra Plus Chili Pepper
898.99 lei
Tricicleta ultrapliabila Coccolle Spectra Plus Greystone
898.99 lei
Tricicleta ultrapliabila Coccolle Spectra Plus Magenta
898.99 lei
Tricicleta ultrapliabile Coccolle Spectra Plus Turquoise tide
898.99 lei
De ce iubesc copiii plimbările?

Să ieși în fiecare zi la plimbare poate să fie un obicei fantastic pentru tine și pentru copiii tăi. Este o activitate gratuită deosebit de benefică pentru buna funcționare a organismului, puteți fi spontani și este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună cu familia.
Activitățile în aer liber sunt accesibile oricui și sunt cele mai benefice modalități din lume de a fi activ fizic și sociabil. A-i face pe copii să aibă ca obicei ieșitul zilnic la plimbare de la o vârstă fragedă este o investiție pe viață care dezvoltă la timp simțul orientării în spațiu și, de asemenea, ajută la conștientizarea drumurilor pentru mersul independent în adolescență și care creează obiceiuri bune pentru o viață activă ca adult.
Pe lângă toate acestea, copiii iubesc ieșirile la plimbare pentru că:
- Sunt distractive și interesante - au ocazia să observe lucruri noi de-a lungul drumului și să cunoască oamenii din cartier și nu numai;
- Pot fi activi și sociabili - copiilor le place să meargă la plimbare pentru că mereu se întâmplă ceva nou, le place să fie activi și utili (să împingă chiar ei căruciorul), sau să se joace în parcul de joacă cu prietenii lor.
- Plimbările pot antrena independența și libertatea - copiii pot lua mai multe decizii cu privire la călătoria lor decât în mașină. Ei pot alege să se oprească când au obosit și pot începe să ia decizii privind activitatea din parcul de joacă pe care doresc să o facă sau decizii cu privire la siguranța rutieră. Pentru copiii mai mari, plimbările independente le oferă timp pentru ei înșiși, în timp ce plimbările cu prietenii cu bicicletele sau cu trotinetele, le vor oferii o copilărie de neuitat.
- Plimbările îi fac pe copii să se simtă bine, fericiți și mulțumiți - exercițiul fizic îi ajută pe copii să se dezvolte mai sănătos, sa se simtă mai calmi și mai fericiți și le îmbunătățește concentrarea.
Plimbările și activitățile în aer liber au și alte beneficii. Vă ajută să vă mențineți pe dumneavoastră și pe copiii dumneavoastră sănătoși atât la minte, cât și la corp, contribuind la creșterea stării de spirit și a stimei de sine. În plus, mulți profesori raportează că copiii care merg pe jos la școală sunt mai responsabili, mai alerți și mai pregătiți să învețe decât cei care ajung zilnic cu mașina.
Atunci când aveți o viață de familie ocupată, este tentant să vă urcați în mașină pentru a face toate cele necesare rapid și ușor, chiar și întâlnirile de joacă și activitățile copiilor. Dar să schimbați măcar câteva dintre aceste călătorii cu plimbările pe jos ar putea fi mai ușor decât credeți. Aproximativ o treime din toate drumurile pe care le facem sunt mai mici de un km, ceea ce înseamnă aproximativ 20 de minute la o plimbare în aer liber – cu beneficii de importantă majoră pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră și în plus, nu o să trebuiască să vă căutați un loc de parcare atunci când o să ajungeți.

Care este motivul pentru care nu mai ies atât de des copiii afară la plimbare?

Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a îmbunătăți șansele copilului dumneavoastră de sănătate și succes în viitor este să vă asigurați că petrece cât mai mult timp în aer liber, plimbându-se sau jucându-se afară.
Există multe moduri în care copilăria acestei generații este diferită de cea a generației trecute, dar unul dintre cele mai abrupte contraste este gradul în care aceasta este petrecută în interior. Există o mulțime de motive, printre care creșterea marcantă a timpului petrecut interacționând cu dispozitivele electronice, accentul pus pe activități și realizări programate, preocupările legate de expunerea la soare - și, pentru multe familii, lipsa unor locuri de joacă sigure în aer liber. Nu este vorba doar de copii; și adulții petrec mai puțin timp în aer liber.
Așadar, cu un program încărcat și cu multitudinea de aparate electronice atrăgătoare în casă, este adesea dificil să le oferiți copiilor dumneavoastră timpul petrecut în aer liber de care v-ați bucurat când erați copil. Dar, cu puțină planificare și creativitate, a-i face pe copiii dumneavoastră să se bucure de aer liber, în special în parcul local de joacă, poate fi benefic pentru dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a copiilor dumneavoastră. În plus, copiii trebuie să învețe să socializeze și să învețe să lucreze împreună cu alți copii. Ei trebuie să învețe să își facă prieteni, cum să împartă și să coopereze în general, cum să se poarte cu ceilalți oameni. Dacă interacționează doar în contexte foarte structurate, cum ar fi școala, ei nu vor învăța tot ceea ce trebuie să învețe.
Mai mult, copiii ar trebui să fie activi măcar o oră în fiecare zi, iar ieșirea afară pentru a se juca este o modalitate prin care ne putem asigura că acest lucru se întâmplă. Cu siguranță, ei pot face exerciții fizice în casă, dar trimițându-i în aer liber, mai ales cu jucării precum o minge sau o bicicletă, încurajezi astfel jocul activ în aer liber, care este un exercițiu mult mai bun pentru copii.
Nu în ultimul rând, cel mai important lucru este să păstrați jucăriile și aparatele electronice departe de copii atunci când ieșiți cu ei la o plimbare prin parc. Acest lucru este valabil și pentru părinți. Trebuie să lăsați telefonul inteligent și alte distracții în poșetă sau în mașină. Este crucial să vă învățați copiii să stea departe de toate aceste electronice din când în când. De asemenea, acest lucru este benefic și pentru dumneavoastră deoarece o să vă ajute să scădeți nivelul de stres pe care îl aveți și, astfel o să vă puteți bucura mai mult de timpul petrecut în natură alături de copilul dumneavoastră.