• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 50lei
  • 650lei
 • Producator (1)
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Borseta barbati Lamborghini
Borseta barbati Lamborghini expediere rapida
160.00 lei
Borseta Lamborghini neagra
Borseta Lamborghini neagra expediere rapida
160.00 lei
Ceas analogic galben cu caseta de plastic Minions
64.90 lei
Ceas de mana analogic bleu cu colier Frozen Disney
136.80 lei
Ceas de masa 12 cm Star Wars
Ceas de masa 12 cm Star Wars expediere rapida
84.80 lei
Ceas de masa desteptator Violetta (12 cm)
84.80 lei
Ceas de masa desteptator Violetta (9 cm)
74.20 lei
Ceas de perete Gorjuss - Little Red Riding Hood
159.90 lei
Ceas de perete Gorjuss - Oops a Daisy
159.90 lei
Ceas de perete Gorjuss - Rosebud
159.90 lei
Ceas de perete Gorjuss - Sugar And Spice
159.90 lei
Ceas de perete Gorjuss - The Dark Streak
159.90 lei
Ceas roz de mana analogic Frozen Disney
96.40 lei
Ceas roz deschis de mana analogic Frozen Disney
96.40 lei
Ceas roz pal de mana analogic Frozen Disney
96.40 lei
Ceas violet de mana analogic Frozen Disney Castel
96.40 lei
Cutie metalica pranz Dinozaur
74.97 lei
Cutie metalica pranz Fast and Furious
74.97 lei
Cutie metalica pranz Superman
74.97 lei
Eclectic Portofel cu fermoar Scottie Dogs
125.10 lei
Eclectic Portofel cu fermoar Thumbelina
125.10 lei
Geanta calatorie Gorjuss - Little Red Riding Hood
536.10 lei
Geanta copii Olaf Disney Frozen
66.10 lei
Geanta crossover Ferrari rosie
235.00 lei
Geanta crossover mare Ferrari neagra
235.00 lei
Geanta cu bareta lunga Gorjuss Autumn Leaves
203.35 lei
Geanta cu bareta lunga Gorjuss Little Wings
203.35 lei
Geanta cu bareta lunga Gorjuss Mary Rose
141.80 lei
Geanta cu barete Frozen Disney
76.30 lei
Geanta cu barete Gorjuss Every Summer Has A Story
180.70 lei
Geanta cu barete textile Gorjuss Bee Loved
168.60 lei
Geanta cu buzunar Frozen Disney
84.80 lei
Geanta cu catarame Gorjuss-Autumn Leaves
429.40 lei
Geanta cu catarame Gorjuss-Little Wings
429.40 lei
Geanta cu clapa Minions
Geanta cu clapa Minions expediere rapida
50.70 lei
Geanta cu recipiente Mickey Mouse
59.30 lei
Geanta cumparaturi colectia Violetta Butterflies 30 cm
58.00 lei
Geanta cumparaturi Gorjuss - Dancing On Air
176.05 lei
Geanta cumparaturi Gorjuss - Fire In My Heart
176.05 lei
Geanta cumparaturi Gorjuss - To The Ends Of The Earth
176.05 lei
Geanta cumparaturi Gorjuss - Walking On Water
176.05 lei
Geanta cumparaturi Mirabelle Midnight Garden
250.40 lei
Geanta cumparaturi Mirabelle Parasol
250.40 lei
Geanta cumparaturi Monster High 30 cm
53.40 lei
Geanta de mana colectia Vicky Martin Berrocal
171.10 lei
Geanta de mana Eclectic All For Love
359.80 lei
Geanta de mana multicolora colectia Moos Cranii
95.80 lei
Geanta de mana Vicky Martin Berrocal
124.50 lei
Geanta de mana Vicky Martin Berrocal (baroc)
102.50 lei
Geanta de mana Willow The Guide
278.30 lei
Geanta de pranz cu recipiente colectia Doctorita Plusica
83.70 lei
Geanta de pranz cu recipiente Printesa Sofia Intai
83.70 lei
Geanta de pranz Mickey Mouse
Geanta de pranz Mickey Mouse expediere rapida
59.50 lei
Geanta de pranz pentru gradinita colectia Avengers
67.40 lei
Geanta de scoala colectia Star Wars
77.40 lei
Geanta de umar Al 8-lea pitic
64.00 lei
Geanta de umar Bad Alice
Geanta de umar Bad Alice expediere rapida
51.50 lei
Geanta de umar Charmmy Kitty Flowers 2
56.20 lei
Geanta de umar colectia Al 8-lea pitic
132.90 lei
Geanta de umar colectia Diadora Beetle 20cm
75.50 lei
De ce iubesc copiii plimbările?

Să ieși în fiecare zi la plimbare poate să fie un obicei fantastic pentru tine și pentru copiii tăi. Este o activitate gratuită deosebit de benefică pentru buna funcționare a organismului, puteți fi spontani și este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună cu familia.
Activitățile în aer liber sunt accesibile oricui și sunt cele mai benefice modalități din lume de a fi activ fizic și sociabil. A-i face pe copii să aibă ca obicei ieșitul zilnic la plimbare de la o vârstă fragedă este o investiție pe viață care dezvoltă la timp simțul orientării în spațiu și, de asemenea, ajută la conștientizarea drumurilor pentru mersul independent în adolescență și care creează obiceiuri bune pentru o viață activă ca adult.
Pe lângă toate acestea, copiii iubesc ieșirile la plimbare pentru că:
- Sunt distractive și interesante - au ocazia să observe lucruri noi de-a lungul drumului și să cunoască oamenii din cartier și nu numai;
- Pot fi activi și sociabili - copiilor le place să meargă la plimbare pentru că mereu se întâmplă ceva nou, le place să fie activi și utili (să împingă chiar ei căruciorul), sau să se joace în parcul de joacă cu prietenii lor.
- Plimbările pot antrena independența și libertatea - copiii pot lua mai multe decizii cu privire la călătoria lor decât în mașină. Ei pot alege să se oprească când au obosit și pot începe să ia decizii privind activitatea din parcul de joacă pe care doresc să o facă sau decizii cu privire la siguranța rutieră. Pentru copiii mai mari, plimbările independente le oferă timp pentru ei înșiși, în timp ce plimbările cu prietenii cu bicicletele sau cu trotinetele, le vor oferii o copilărie de neuitat.
- Plimbările îi fac pe copii să se simtă bine, fericiți și mulțumiți - exercițiul fizic îi ajută pe copii să se dezvolte mai sănătos, sa se simtă mai calmi și mai fericiți și le îmbunătățește concentrarea.
Plimbările și activitățile în aer liber au și alte beneficii. Vă ajută să vă mențineți pe dumneavoastră și pe copiii dumneavoastră sănătoși atât la minte, cât și la corp, contribuind la creșterea stării de spirit și a stimei de sine. În plus, mulți profesori raportează că copiii care merg pe jos la școală sunt mai responsabili, mai alerți și mai pregătiți să învețe decât cei care ajung zilnic cu mașina.
Atunci când aveți o viață de familie ocupată, este tentant să vă urcați în mașină pentru a face toate cele necesare rapid și ușor, chiar și întâlnirile de joacă și activitățile copiilor. Dar să schimbați măcar câteva dintre aceste călătorii cu plimbările pe jos ar putea fi mai ușor decât credeți. Aproximativ o treime din toate drumurile pe care le facem sunt mai mici de un km, ceea ce înseamnă aproximativ 20 de minute la o plimbare în aer liber – cu beneficii de importantă majoră pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră și în plus, nu o să trebuiască să vă căutați un loc de parcare atunci când o să ajungeți.

Care este motivul pentru care nu mai ies atât de des copiii afară la plimbare?

Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a îmbunătăți șansele copilului dumneavoastră de sănătate și succes în viitor este să vă asigurați că petrece cât mai mult timp în aer liber, plimbându-se sau jucându-se afară.
Există multe moduri în care copilăria acestei generații este diferită de cea a generației trecute, dar unul dintre cele mai abrupte contraste este gradul în care aceasta este petrecută în interior. Există o mulțime de motive, printre care creșterea marcantă a timpului petrecut interacționând cu dispozitivele electronice, accentul pus pe activități și realizări programate, preocupările legate de expunerea la soare - și, pentru multe familii, lipsa unor locuri de joacă sigure în aer liber. Nu este vorba doar de copii; și adulții petrec mai puțin timp în aer liber.
Așadar, cu un program încărcat și cu multitudinea de aparate electronice atrăgătoare în casă, este adesea dificil să le oferiți copiilor dumneavoastră timpul petrecut în aer liber de care v-ați bucurat când erați copil. Dar, cu puțină planificare și creativitate, a-i face pe copiii dumneavoastră să se bucure de aer liber, în special în parcul local de joacă, poate fi benefic pentru dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a copiilor dumneavoastră. În plus, copiii trebuie să învețe să socializeze și să învețe să lucreze împreună cu alți copii. Ei trebuie să învețe să își facă prieteni, cum să împartă și să coopereze în general, cum să se poarte cu ceilalți oameni. Dacă interacționează doar în contexte foarte structurate, cum ar fi școala, ei nu vor învăța tot ceea ce trebuie să învețe.
Mai mult, copiii ar trebui să fie activi măcar o oră în fiecare zi, iar ieșirea afară pentru a se juca este o modalitate prin care ne putem asigura că acest lucru se întâmplă. Cu siguranță, ei pot face exerciții fizice în casă, dar trimițându-i în aer liber, mai ales cu jucării precum o minge sau o bicicletă, încurajezi astfel jocul activ în aer liber, care este un exercițiu mult mai bun pentru copii.
Nu în ultimul rând, cel mai important lucru este să păstrați jucăriile și aparatele electronice departe de copii atunci când ieșiți cu ei la o plimbare prin parc. Acest lucru este valabil și pentru părinți. Trebuie să lăsați telefonul inteligent și alte distracții în poșetă sau în mașină. Este crucial să vă învățați copiii să stea departe de toate aceste electronice din când în când. De asemenea, acest lucru este benefic și pentru dumneavoastră deoarece o să vă ajute să scădeți nivelul de stres pe care îl aveți și, astfel o să vă puteți bucura mai mult de timpul petrecut în natură alături de copilul dumneavoastră.