• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 197lei
  • 899lei
 • Producator (1)
 • Varsta
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Balance bike Qplay Impact Rosu
199.00 lei
Balance bike Qplay Player Albastru
349.00 lei
Balance bike Qplay Player Roz
349.00 lei
Balance Bike QPlay Racer Gri
Balance Bike QPlay Racer Gri expediere rapida
279.29 lei
Balance bike QPlay Racer Negru
279.29 lei
Balance bike Qplay Racer negru/rosu
279.29 lei
Balance bike Qplay Racer Rosu
279.29 lei
Balance bike QPlay Racer Verde
279.29 lei
Balance bike Qplay Spark Roz
Balance bike Qplay Spark Roz expediere rapida
349.02 lei
Tricicleta 4 in 1, fete, baieti, QPlay Comfort
545.00 lei
Tricicleta cu roti de cauciuc Qplay Rito Rubber Albastru Deschis
599.27 lei
Tricicleta cu roti de cauciuc Qplay Rito Rubber Roz
599.27 lei
Tricicleta cu roti gonflabile de cauciuc Qplay Rito AIR Gri
599.27 lei
Tricicleta cu roti gonflabile de cauciuc Qplay Rito AIR Rosu
599.27 lei
Tricicleta cu roti gonflabile de cauciuc Qplay Rito AIR Violet
599.27 lei
Tricicleta pliabila Qplay Rito+ Albastru
728.98 lei
Tricicleta pliabila Qplay Rito+ Gri
728.98 lei
Tricicleta pliabila Qplay Rito+ Rosu
728.98 lei
Tricicleta pliabila Qplay Rito+ Turcoaz
728.98 lei
Tricicleta pliabila Qplay Rito+ Violet
728.98 lei
Tricicleta Qplay Ant Galben
Tricicleta Qplay Ant Galben expediere rapida
249.00 lei
Tricicleta Qplay Ant Gri
Tricicleta Qplay Ant Gri expediere rapida
249.00 lei
Tricicleta Qplay Rito plus Negru
728.98 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova albastru inchis
873.96 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova Negru
873.96 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova Niello Albastru
899.00 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova Niello Gri
899.00 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova Niello Rosu
899.00 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova Rosu
873.96 lei
Tricicleta ultrapliabila Qplay Nova violet
873.96 lei
Trotineta 3in1 Qplay Sema Albastru
259.34 lei
Trotineta 3in1 Qplay Sema Roz
259.34 lei
Trotineta 5in1 Qplay Sema Bej
259.34 lei
Trotineta LED QPlay Honeycomb Albastru
239.20 lei
Trotineta LED Qplay Honeycomb Rosu
239.20 lei
Trotineta LED QPlay Honeycomb Verde
239.20 lei
Trotineta Qplay Future albastru
254.26 lei
Trotineta Qplay Future verde
Trotineta Qplay Future verde expediere rapida
254.26 lei
Trotineta Qplay Mika Albastru
197.34 lei
Trotineta Qplay Mika Rosu
Trotineta Qplay Mika Rosu expediere rapida
197.34 lei
Trotineta Qplay Mika Roz
Trotineta Qplay Mika Roz expediere rapida
197.34 lei
Trotineta Qplay Mika Verde
Trotineta Qplay Mika Verde expediere rapida
197.34 lei
De ce iubesc copiii plimbările?

Să ieși în fiecare zi la plimbare poate să fie un obicei fantastic pentru tine și pentru copiii tăi. Este o activitate gratuită deosebit de benefică pentru buna funcționare a organismului, puteți fi spontani și este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună cu familia.
Activitățile în aer liber sunt accesibile oricui și sunt cele mai benefice modalități din lume de a fi activ fizic și sociabil. A-i face pe copii să aibă ca obicei ieșitul zilnic la plimbare de la o vârstă fragedă este o investiție pe viață care dezvoltă la timp simțul orientării în spațiu și, de asemenea, ajută la conștientizarea drumurilor pentru mersul independent în adolescență și care creează obiceiuri bune pentru o viață activă ca adult.
Pe lângă toate acestea, copiii iubesc ieșirile la plimbare pentru că:
- Sunt distractive și interesante - au ocazia să observe lucruri noi de-a lungul drumului și să cunoască oamenii din cartier și nu numai;
- Pot fi activi și sociabili - copiilor le place să meargă la plimbare pentru că mereu se întâmplă ceva nou, le place să fie activi și utili (să împingă chiar ei căruciorul), sau să se joace în parcul de joacă cu prietenii lor.
- Plimbările pot antrena independența și libertatea - copiii pot lua mai multe decizii cu privire la călătoria lor decât în mașină. Ei pot alege să se oprească când au obosit și pot începe să ia decizii privind activitatea din parcul de joacă pe care doresc să o facă sau decizii cu privire la siguranța rutieră. Pentru copiii mai mari, plimbările independente le oferă timp pentru ei înșiși, în timp ce plimbările cu prietenii cu bicicletele sau cu trotinetele, le vor oferii o copilărie de neuitat.
- Plimbările îi fac pe copii să se simtă bine, fericiți și mulțumiți - exercițiul fizic îi ajută pe copii să se dezvolte mai sănătos, sa se simtă mai calmi și mai fericiți și le îmbunătățește concentrarea.
Plimbările și activitățile în aer liber au și alte beneficii. Vă ajută să vă mențineți pe dumneavoastră și pe copiii dumneavoastră sănătoși atât la minte, cât și la corp, contribuind la creșterea stării de spirit și a stimei de sine. În plus, mulți profesori raportează că copiii care merg pe jos la școală sunt mai responsabili, mai alerți și mai pregătiți să învețe decât cei care ajung zilnic cu mașina.
Atunci când aveți o viață de familie ocupată, este tentant să vă urcați în mașină pentru a face toate cele necesare rapid și ușor, chiar și întâlnirile de joacă și activitățile copiilor. Dar să schimbați măcar câteva dintre aceste călătorii cu plimbările pe jos ar putea fi mai ușor decât credeți. Aproximativ o treime din toate drumurile pe care le facem sunt mai mici de un km, ceea ce înseamnă aproximativ 20 de minute la o plimbare în aer liber – cu beneficii de importantă majoră pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră și în plus, nu o să trebuiască să vă căutați un loc de parcare atunci când o să ajungeți.

Care este motivul pentru care nu mai ies atât de des copiii afară la plimbare?

Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a îmbunătăți șansele copilului dumneavoastră de sănătate și succes în viitor este să vă asigurați că petrece cât mai mult timp în aer liber, plimbându-se sau jucându-se afară.
Există multe moduri în care copilăria acestei generații este diferită de cea a generației trecute, dar unul dintre cele mai abrupte contraste este gradul în care aceasta este petrecută în interior. Există o mulțime de motive, printre care creșterea marcantă a timpului petrecut interacționând cu dispozitivele electronice, accentul pus pe activități și realizări programate, preocupările legate de expunerea la soare - și, pentru multe familii, lipsa unor locuri de joacă sigure în aer liber. Nu este vorba doar de copii; și adulții petrec mai puțin timp în aer liber.
Așadar, cu un program încărcat și cu multitudinea de aparate electronice atrăgătoare în casă, este adesea dificil să le oferiți copiilor dumneavoastră timpul petrecut în aer liber de care v-ați bucurat când erați copil. Dar, cu puțină planificare și creativitate, a-i face pe copiii dumneavoastră să se bucure de aer liber, în special în parcul local de joacă, poate fi benefic pentru dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a copiilor dumneavoastră. În plus, copiii trebuie să învețe să socializeze și să învețe să lucreze împreună cu alți copii. Ei trebuie să învețe să își facă prieteni, cum să împartă și să coopereze în general, cum să se poarte cu ceilalți oameni. Dacă interacționează doar în contexte foarte structurate, cum ar fi școala, ei nu vor învăța tot ceea ce trebuie să învețe.
Mai mult, copiii ar trebui să fie activi măcar o oră în fiecare zi, iar ieșirea afară pentru a se juca este o modalitate prin care ne putem asigura că acest lucru se întâmplă. Cu siguranță, ei pot face exerciții fizice în casă, dar trimițându-i în aer liber, mai ales cu jucării precum o minge sau o bicicletă, încurajezi astfel jocul activ în aer liber, care este un exercițiu mult mai bun pentru copii.
Nu în ultimul rând, cel mai important lucru este să păstrați jucăriile și aparatele electronice departe de copii atunci când ieșiți cu ei la o plimbare prin parc. Acest lucru este valabil și pentru părinți. Trebuie să lăsați telefonul inteligent și alte distracții în poșetă sau în mașină. Este crucial să vă învățați copiii să stea departe de toate aceste electronice din când în când. De asemenea, acest lucru este benefic și pentru dumneavoastră deoarece o să vă ajute să scădeți nivelul de stres pe care îl aveți și, astfel o să vă puteți bucura mai mult de timpul petrecut în natură alături de copilul dumneavoastră.