• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 64lei
  • 359lei
 • Producator
 • Pentru
 • Transport Gratuit
Remorca Big Bobby Car red
Remorca Big Bobby Car red expediere rapida
PRP: 164.00 lei 107.00 lei
Remorca Big Bobby Car black
Remorca Big Bobby Car black expediere rapida
PRP: 209.00 lei 136.00 lei
Remorca Big Bobby Car Neo red
PRP: 239.00 lei 155.00 lei
Maner dirijare masinuta de impins Big Schubstange
PRP: 110.00 lei 72.00 lei
Masinuta Chipolino ATV yellow
PRP: 305.00 lei 183.00 lei
Remorca Big Bobby Car royal blue
PRP: 164.00 lei 107.00 lei
Maner si spatar pentru masinuta de impins Big Bobby Car Walker 2 in 1
PRP: 98.00 lei 64.00 lei
Masinuta de impins r-sport j2 - galben
192.00 lei
Masinuta Chipolino ATV orange
PRP: 305.00 lei 183.00 lei
Masinuta Pilsan Jet Car red
Masinuta Pilsan Jet Car red expediere rapida
PRP: 229.00 lei 115.00 lei
Cilindru pentru impins - Leu
Cilindru pentru impins - Leu expediere rapida
98.00 lei
Masinuta mercedes 639 amg - alb
PRP: 250.80 lei 242.00 lei

Întrebări frecvente

De ce tip de mașinuță de împins aveți nevoie?

Mașinuța (căruciorul) de împins pentru copii este surprinzător de populară printre părinți și copii. Aceste produse vor fi foarte plăcute de toți. Mașinuța de împins pentru copii încurajează forța musculară, echilibrul și dezvoltarea diferitelor abilități. Toate activitățile acestea joacă roluri importante în creșterea și dezvoltarea unui copil.
De obicei, cu un interior spațios, centură sau bară de siguranță, panou muzical și un claxon pe care micuțul tău chiar îl poate suna, mașinuțele de împins primesc cinci stele împreună cu multe recenzii pozitive pentru distracție și siguranță. Ele sunt deosebit de practice mai ales că majoritatea au un mâner care se pliază ușor, ceea ce face ca mașinuțele să fie ușor de transportat și depozitat. Instrucțiunile de asamblare sunt simple și nu necesită prea mult timp pentru montare, iar părinții sunt mulțumiți pentru că produsul este pe cât de solid, pe atât de robust. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru plimbările prin parc, dar nu pot fi o alternativă la o tricicletă sau la alte jucării active - de plimbare - care sunt special concepute pentru joaca independentă a copilului tău.
Achiziția unei mașinuțe de împins pentru copii va fi o amintire deosebită pentru copilul tău. Deci, pentru ca el să se bucure cât mai mult timp de ea, în momentul în care cumpărați o mașinuță de împins pentru copii, există diferiți factori care trebuie luați în considerare. Pe lângă aceștia, este foarte important să aflați care este mașina de împins perfectă pentru copilul dumneavoastră, răsfoind toate modelele disponibile în oferta magazinului nostru. Factorii de luat în considerare sunt:
- Siguranța
- Accesibilitatea financiară
- Durabilitatea
- Perspectiva

Ce beneficii vor avea pentru copilul tău mașinuțele de împins?

Mașinuțele de împins și de tras sunt ideale pentru copiii care încă învață să meargă. Aceștia au dobândit deja unele abilități de a se ridica singuri de pe podea și de a se stabiliza într-o poziție verticală. Mașinuțele de împins și/sau de tras pot îmbunătăți foarte mult aceste abilități, accelerând acea abilitate pe care copilul încearcă atât de mult să o dezvolte, și anume să stea în picioare și să meargă efectiv.
Cele mai bune jucării de împins și/sau de tras sunt mașinile și camioanele pe care copilul dumneavoastră mic le poate mișca în poziție verticală, în special cele care au un mâner înalt din plastic de care să se țină în timp ce stă în picioare. Chiar mai bune sunt cele care includ un scaun pentru a se urca pe el - în poziție așezată, ei pot, de asemenea, să se împingă și să se tragă cu piciorușele lor.
De exemplu, mașinuțele de împins și/sau de tras, cum ar fi Chipolino Mercedes AMG GLE 63 Coupe cu mâner sunt, de asemenea, bune în acest stadiu, deoarece mânerul îl va ajuta pe copilul dumneavoastră mic să se stabilizeze în timp ce încearcă să meargă. De obicei, toate mașinuțele de împins cu mâner pot fi pornite rapid, sunt ușor de direcționat, au copertină ajustabilă pentru soare, bară de siguranță pentru copiii foarte mici, spațiu de depozitare, suport pentru picioare, diverse sunete muzicale pe un panou și un volan cu claxon. Cărucioarele de plastic pentru cumpărături sunt, de asemenea, excelente pentru acest tip de activitate atunci când mergeți în supermarketuri și doriți să profitați de orice moment, valorificându-l în beneficiul dezvoltării copilului dumneavoastră.
Un beneficiu important pe care o mașinuță de împins îl aduce unui copil este că aceasta antrenează funcția executivă. În această categorie intră abilitățile care ne ajută să planificăm, să stabilim priorități, să rezolvăm probleme, să negociem și să facem mai multe lucruri în același timp. Acestea sunt esențiale pentru succesul oricărui copil, mai târziu în viața lui de adult. Creativitatea se include și ea aici, pentru că ei o să își folosească imaginația pentru a rezolva probleme și și pentru a se distra. Acestea sunt abilități care trebuie învățate și exersate mereu - iar pentru a face acest lucru, copiii au nevoie de timp nestructurat. Ei au nevoie de timp singuri și/sau cu alți copii, și, de asemenea, să li se permită (poate chiar să fie forțați) să inventeze propriile jocuri cu o mașină de împins, să își dea seama singuri de anumite lucruri și să se distreze în timp ce sunt activi. Jocul în aer liber le oferă oportunități de a exersa toate aceste abilități importante pentru viață.