• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 49lei
  • 651lei
 • Producator
 • Transport Gratuit
Net Playz - Poarta de fotbal pliabila Rebound cu unghi ajustabil ODS2055
PRP: 399.00 lei 199.00 lei
Joc fotbal de masa pentru copii, 55 cm, leantoys, 3399
201.00 lei
Joc mare de fotbal cu manere 70 x 55 x 25 cm
283.10 lei
Joc de fotbal cu manere 51 x 50 x 10 cm
166.25 lei
Set Air Hockey Legler 57 x 31 x 10 cm
179.55 lei
Joc masa Hockey RS Toys din lemn 50 cm
179.90 lei
Masa de fotbal Globo din lemn 40 cm
120.00 lei
Masa biliard Globo pentru copii
49.90 lei

Întrebări frecvente

De ce se află fotbalul și mesele de fotbal pe primul loc în preferințele copiilor?

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și se joacă în fiecare anotimp al anului pe toate continentele pământului. În Europa, fotbalul este clasat pe primul loc în topul sporturilor de echipă practicate de copiii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Acest lucru nu este o surpriză deoarece fotbalul este un sport de echipă fantastic care îi menține pe copii activi, necesită puțin echipament, duce la mai puține accidentări în rândul jucătorilor decât în cazul altor sporturi, este ușor de învățat și, cel mai important, este deosebit de distractiv.

Ce înseamnă fotbalul pentru copiii cu vârste între 3 și 6 ani?

Fotbalul pentru copiii cu vârsta între 3 și 6 ani are ca scop de a-i pune pe copii în mișcare, învățându-i în același timp mișcările de bază. Pentru copiii între trei și șase ani, încurajarea împărțirii timpului la minge poate fi o strategie greu de îndeplinit. Copiii au foarte multă energie, adoră să alerge singuri cu mingea și nu vor întotdeauna să o lase din mână odată ce au mingea în posesie. Ideea că pasele sunt importante va veni pe măsură ce ei vor crește și se vor maturiza puțin. De exemplu, dacă jocul cu o poartă de fotbal se concentrează pe distracție în acest interval de vârstă, copiii vor îndrăgi probabil fotbalul și vor dori să continue să joace și în anii următori.
Dacă doriți ca copiii dumneavoastră mici să se joace cu prietenii lor de aceeași vârstă, trebuie să vă asigurați că fiecare copil înțelege măcar puțin activitatea aceasta înainte de a începe și trebuie ca toți copiii să aibă câte o minge. Eventual puteți să îi puneți să înceapă de la capătul locului de joacă și să îi lăsați să alerge în timp ce lovesc mingea pe lungimea terenului sau a zonei de joacă aleasă în prealabil. Un plus de joc ar fi strigarea unei comenzi în timp ce jucătorii driblează cu mingea, cum ar fi lovirea mingii doar cu un picior, sa se rotească sau să oprească mingea, să o ridice și să o pună înapoi pe jos reluând competiția de a ajunge primii în partea cealaltă de teren. Acest lucru face jocul mai palpitat și ar putea să îi ambiționeze mult mai mult spre reușită.