• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 59lei
  • 65lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Minge Saritoare Copii Kangaroo Frozen
65.00 lei
Minge saritoare copii Kangaroo Paw Patrol
65.00 lei
Minge Saritoare Copii Kangaroo Spiderman
65.00 lei
Minge Saritoare Kangaroo Copii Cars
65.00 lei
De ce trebuie să încurajezi jocurile cu mingi și bile de orice fel?

Jocul cu mingi și bile face ca activitatea fizică să fie ușoară și distractivă. De asemenea, aruncarea, prinderea, rostogolirea și lovirea unei mingi lucrează multe clase de mușchi (în special mușchii brațelor și a picioarelor), se îmbunătățește astfel coordonarea dintre mână și ochi, și nu în ultimul rând, crește și întreține condiția fizică.
Atunci când copiii exersează diferite abilități prin jocul cu mingi și bile, vor observa că abilitățile lor se îmbunătățesc foarte mult. Acest lucru îi ajută pe copii să înțeleagă că pot învăța și pot deveni mai buni pe parcurs, dacă încearcă și exersează mereu. Prin acest lucru, pe lângă dezvoltarea fizică, copiilor o să le crească stima de sine și încrederea în ei înșiși. Jocul cu mingi și bile este, de asemenea, o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună și de a construi relații.

Ce fel de mingi și bile sunt potrivite pentru copiii mici?

Tu și copilul tău mic vă puteți juca cu mingi și bile de orice dimensiune, culoare și textură dar mingile mai mari și mai moi sunt mai ușor de lovit și prins. Dacă nu aveți deja o minge sau două acasă, este momentul să iei în serios achiziționarea unor mingi. Ideal ar fi să optați și pentru o minge de interior, mică și moale. Până atunci, puteți chiar să confecționați o minge moale pentru a o folosi în interior dintr-o pereche de șosete rulate sau o bucată de ziar mototolită și niște bandă adezivă. Puteți să începeți cu ceea ce aveți prin jur. Dacă este primul joc cu mingi și bile al copilului dumneavoastră, atunci trebuie să îl inițiați în tot ceea ce implică acest joc. Pentru început, trebuie să începeți cu abilitățile de bază ale mingii - prinderea, aruncarea sau lovirea bilei cu piciorul. Pe măsură ce copilul dumneavoastră devine mai bun la aceste abilități, puteți lovi cu piciorul sau arunca mingea spre o țintă anume sau într-o poartă, printr-un cerc sau către o altă persoană. Ca exemplu, găsiți mai jos două metode de joc pe care le puteți încerca cu ușurință.
- În exterior, învățați-vă copilul să prindă mingea folosind o minge mare și moale. Începeți aproape unul de celălalt și creșteți încet distanța dintre voi pe măsură ce abilitățile copilului dumneavoastră se îmbunătățesc. Lăudați-vă copilul și amintiți-i cât de apropiați erați când ați început să exersați.
- În interior, jucați-vă cu copilul dumneavoastră folosind mingi și bile moi. Aruncați-le pe rând într-o găleată sau într-un coș de rufe și eventual ați putea muta găleata sau coșul mai aproape atunci când este rândul copilului dumneavoastră.