• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 109lei
  • 139lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Marioneta de mana Dragonul Verde Fiesta Crafts FCT-2186
109.00 lei
Marioneta de mana Pirat Fiesta Crafts FCT-2939
109.00 lei
Marioneta de mana Rege Fiesta Crafts FCT-2290
109.00 lei
Marioneta de mana Vrajitor Fiesta Crafts FCT-3024
109.00 lei
Set Marionete Cartea Junglei Fiesta Crafts FCT-2806
139.00 lei
Set Marionete Cenusareasa Fiesta Crafts FCT-2795
139.00 lei
Set Marionete Lupul si cei 3 Purcelusi Fiesta Crafts FCT-2458
139.00 lei
Set Marionete Printul Broscoi Fiesta Crafts FCT-2784
139.00 lei
Set Marionete Roald Dahl Matilda Fiesta Crafts FCT-2912
129.00 lei
Set Marionete Scufita Rosie Fiesta Crafts FCT-2686
139.00 lei
Cum alegem papusile potrivite?

Alegerea papusilor nu este un proces foarte diferit de cel al altor jucarii, astfel ca este necesar sa avem in vedere aspectele care tin de alegerea unor materiale de calitate, non toxice, dar si alegerea acestora in concordanta cu varsta. Desigur ca aici pot fi incluse si criterii de selectie subiective care tin de culoare sau tema.

Cum pot stii daca am facut alegerea corecta in materie de papusi?

Desi nu putem vorbi despre alegeri total gresite, alegerea unei papusi nepotrivite s-ar putea sa nu starneasca interesul copilului in modul in care te asteptati. Din acest motiv, este recomandat sa corelezi cu mare atentie varsta copilului la papusa pe care urmeaza sa o achizitionezi. Totodata, nu este recomandat sa optezi pentru papusi construite din materiale foarte solide daca copilul se afla la o varsta foarte frageda, pentru ca riscul ranirii este destul de mare.

Ce simbolizează o păpusă ?

Pentru un om, păpușile pot să simbolizeze o mulțime de perspective în funcție de modul în care este percepută. Dintre toate acestea, se remarcă două simbolistici, care pentru o bună parte din oameni sunt reale. Pe de-o parte, păpușile pot fi văzute ca o imagine a familiei sau chiar întruchiparea unor dorințe de întemeiere a unei familii. Pe de altă parte, acestea pot simboliza inocența copilăriei în forma ei simplă.

Cum pot fi păpușile îngrijite pentru a nu se deteriora ?

În general, este de dorit ca păpușă să nu fie acoperită de praf, să nu fie scufundată în apă, să fie imediat curățată cu un detergent adecvat în cazul urmelor de cariocă, pix, creion sau marcăr și să nu îi fie periat părul foarte des deoarece o să piardă din rezistență. În cazul stocării, aceasta se poate depozita în locuri ferite de umiditate, lumina soarelui și căldura pentru o utilizare îndelungată.