• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 317lei
  • 6121lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Buton aburi la comanda generatoare waincris torro
317.90 lei
Incalzitor electric din inox spa piscina, jacuzzi waincris varme 15kw
2803.90 lei
Incalzitor inox 12kw pt spa och-12a 230v
2748.90 lei
Incalzitor inox 6kw pt spa och-6a 230v
2418.90 lei
Incalzitor inox 9kw pt spa och-9a 230v
2528.90 lei
Panou comanda 4.5-9kw monofazat palo
1556.50 lei
Panou de comanda digital sauna waincris lampo 10.5-25kw
2308.85 lei
Panou de comanda digital sauna waincris lampo 3-9kw
1755.09 lei
Panou de comanda digital sauna waincris lampo 4.5-9kw
2084.50 lei
Pompa dozatoare cu 3 moduri war3ep
2968.90 lei
Pompa dozatoare toch screen cu un singur mod war1fp-osx
3298.90 lei

Alege produse din categoria Piscine & Saune , Producator: 25

Căutați cea mai bună piscină pentru bebelușul dumneavoastră?

O piscină pentru bebeluși trebuie să fie o piscină mică, nu foarte adâncă, pe care o puteți folosi pentru a vă distra bebelușul și pentru a-l menține la o temperatură confortabilă în zilele fierbinți ale verii. Aceste piscine pentru bebeluși sunt gonflabile și au unele caracteristici diferite față de alte piscine destinate copiilor mai măricei. În funcție de model, acestea nu sunt deloc adânci, conțin porțiuni antialunecare, sunt viu colorate și au diverse adaosuri pentru distracția maximă a celui mic, iar accesul în piscină este facilitat de marginea de dimensiuni mici cu care vin piscinele pentru bebeluși. Piscinele din oferta noastră sunt construite din materiale de înaltă calitate, astfel încât acestea să fie sigure și durabile. De asemenea, oferta noastră vă pune la dispoziție o varietate impresionantă de modele cu diferite teme și culori, astfel încât acestea vor stârni interesul continuu al celor mici.

Ce avantaje îți poate aduce o piscină gonflabilă?

Zilele sufocante de vară sunt, în mod cert, mult mai ușor de suportat dacă instalați o piscină pentru copii și nu numai, în grădina dumneavoastră. Cu ajutorul unei piscine gonflabile de dimensiune medie vă puteți bucura de căldura razelor de soare chiar și atunci când temperaturile sunt foarte ridicate și devin greu de suportat. Așadar, puteți să faceți abstracție de căldura obositoare și în același timp, puteți să păstrați relații strânse cu copiii dumneavoastră cu o piscină gonflabilă din oferta noastră. Dacă achiziționați și instalați una dintre piscinele gonflabile de mici dimensiuni în curtea sau grădina dumneavoastră, pe terasă sau chiar pe balcon, le oferiți copiilor dumneavoastră șansa să se bălăcească și să se joace în apa răcoritoare de mică adâncime, fără a fi nevoie să-i duceți la mare sau la râu. Cu alte cuvinte o piscină gonflabilă pentru copii este:
- Sigură - puteți turna câtă apă considerați că este în regulă pentru copilul dumneavoastră.
- O investiție rentabilă – o piscină gonflabilă este o opțiune mai ieftină decât să mergi la ștrand.
- O metodă care te ajută să faci economie de timp – se instalează și se dezinstalează foarte ușor.
- Distractivă pentru copii – puteți să aranjați o zonă de joacă cu costuri reduse, astfel încât copiii dumneavoastră să poată petrece cât mai mult timp în aer liber. Ca exemplu, zona de joacă poate include o piscină, un tobogan, un set de unelte și forme pentru nisip, și așa mai departe.
- Distractivă chiar și pentru adulți în timp ce petrec momente prețioase cu copiii lor.