• Material Umplutura
 • Pret
  lei
   – 
  lei
  • 29lei
  • 1399lei
 • Producator
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Pompa san Minut Baby manuala cu biberon si tetina BPA free
94.40 lei
Comprese Calmante Pentru San Bebe Confort
59.00 lei
Pompa de san electrica portabila Kidscare KC101
159.00 lei
Pompa de san manuala Handy Plus
119.00 lei
Pompa de san electrica dubla S2
899.00 lei
Pompa de san electrica dubla S1
1239.00 lei
Pompa de san manuala Kidscare KC104
49.00 lei
Pompa de san electrica Kidscare
203.00 lei
Pompa de san electrica 2 in 1 – lansinoh
784.02 lei
Pompa de san electrica cu acumulator Kidscare KC103 plus
196.00 lei
Pompa de san manuala cu biberon SCF330/20
189.00 lei
Pompa san 2 in 1 Minut Baby, electrica si manuala
379.00 lei
Pompa de san este un instrument esential pentru hranirea bebelusului, utilitatea acestuia fiind extrem de importanta mai ales in perioada imediat urmatoare nasterii. Acest instrument aparent simplu va ajuta in mod eficient sa colectati laptele matern atunci cand sunteti departe de cel mic pe perioade ceva mai lungi. La ora actuala exista doua tipuri de pompe pentru san, cea manuala si respectiv cea electrica. Fiecare dintre acestea prezinta avantaje si dezavantaje. Pompa pentru san manuala poate fi transportata cu usurinta oriunde fara a depinde de o sursa de electricitate sau respectiv de baterii, in timp ce pompa electrica este mai eficienta si mult mai confortabila, insa acest tip de pompe de san depind de o sursa de electricitate. Pentru alegerea unei pompe de san potrivite este esential sa tinem cont de cateva aspecte importante:
 • Pompa de san aleasa sa nu creeze disconfort atunci cand o utilizati.
 • Montarea unei pompe de san trebuie sa se poata realiza cu usurinta de catre orice mamica.
 • Sa se poata curata cu usurinta dupa fiecare utilizare.

Întrebări frecvente

Ce este o pompă de sân și la ce se folosește?

O pompă de sân este un dispozitiv care ajută o proaspătă mămică să extragă laptele din sân. Cu alte cuvinte, o pompă de sân vă permite să colectați laptele matern într-un recipient atașat la pompă (un biberon), și să îl păstrați la frigider pentru a hrăni mai târziu copilașul. Majoritatea pompelor de sân imită acțiunea bebelușilor în momentul în care ei alăptează. Printre acestea se numără pompele cu piston, unde laptele este extras manual, trăgând de mânerele pompei de sân pentru a crea aspirație, și pompele electrice, unde întregul proces de exprimare a laptelui este automat. Înainte de a utiliza pompa de sân pentru prima dată, este o idee bună să citiți întregul manual de instrucțiuni. Manualul de instrucțiuni vă poate ajuta să învățați modul corect de asamblare și utilizare a pompei. De asemenea, acesta ar trebui să includă și alte informații utile.

De ce ai avea nevoie de o pompă de sân?

Pentru că alăptarea la sân este modalitatea naturală de hrănire a copiilor și implicit, cea mai eficientă. Beneficiile pentru sănătate ale alăptării la sân au fost subliniate în aproape toate cercetările, fie în Europa, fie în străinătate. Înțelepciunea tradițională veche din diferite culturi subliniază, de asemenea, importanța laptelui matern. Cu toate acestea, ar putea exista multe impedimente în alăptarea copilului dumneavoastră iubit. O pompă de sân este un instrument minunat care vă poate ajuta să depășiți aceste obstacole. Aceasta v-ar permite să pompați și să păstrați laptele în prealabil, permițându-vă astfel să vă hrăniți bebelușului atunci când este nevoie. Găsiți mai jos câteva sfaturi generale pentru utilizarea unei pompe de sân.
- Înainte de a utiliza pompa, spălați-vă mâinile cu săpun, frecându-le timp de 10-15 secunde, apoi clătiți-le cu multă apă caldă. După spălare, uscați-vă bine mâinile cu un prosop de hârtie curat.
- Consultați manualul de instrucțiuni al pompei dumneavoastră pentru a afla modul corect de asamblare a pompei.
- Găsiți un loc curat și confortabil în care să vă puteți relaxa și să nu fiți deranjată în timp ce pompați. Este posibil ca laptele de la sân să nu curgă imediat după ce începeți să extrageți, așa că încercați să aveți răbdare. Atunci când curge, laptele dumneavoastră ar trebui să fie colectat în recipientul atașat la pompă. Dacă laptele se scurge din pompă, opriți pomparea și asigurați-vă că ați asamblat corect pompa înainte de a încerca din nou.
- După ce ați terminat de pompat, scoateți recipientul cu laptele colectat din pompă și eventual etichetați-l cu dată și oră înainte de a-l depozita în frigider.