• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 91lei
  • 319lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Banca scolara Pilsan Handy Study Desk blue
PRP: 241.00 lei 121.00 lei
Banca scolara Pilsan Handy Study Desk pink
PRP: 241.00 lei 121.00 lei
Banca scolara Pilsan Smart green
PRP: 197.00 lei 91.00 lei
Banca scolara Pilsan Smart red
PRP: 197.00 lei 91.00 lei
Set Masuta cu 2 scaune pentru copii Pilsan Hobby Study Table blue
PRP: 291.00 lei 160.00 lei
Set Masuta cu 2 scaune pentru copii Pilsan Hobby Study Table pink
PRP: 291.00 lei 160.00 lei
Set Masuta cu 2 scaune pentru copii Pilsan King Table blue
PRP: 389.00 lei 195.00 lei
Set Masuta cu 2 scaune pentru copii Pilsan King Table red
PRP: 389.00 lei 195.00 lei
Set masuta cu scaune si cuburi Pilsan Master Study Table cu 121 piese
PRP: 582.00 lei 319.00 lei

Alege produse din categoria Scaune si Mese Copii , Producator: PILSAN

De ce trebuie să investești în scaune și mese pentru copii?

Scaunele și mesele de dimensiuni mici pentru copii nu numai că îi oferă copilului dumneavoastră locul perfect pentru a desena, a se juca și a lua masa, dar aceste piese de mobilier îi pot oferi, de asemenea, o creștere majoră a stimei de sine. Atunci când copiii mici pot petrece timpul în siguranță prin spațiul destinate lor, pot dezvolta un sentiment timpuriu de autonomie. "Utilizarea scaunelor și meselor copii de mărime potrivită pentru statura lor, le ușurează activitatea de a finaliza singuri anumite sarcini, oferindu-le un sentiment de satisfacție personală și îi ajută să își dezvolte încrederea în sine", relatează un specialist pediatric.
Pentru siguranța copilul dumneavoastră, atunci când căutați scaune și mese pentru copii, ar trebui să acordați o atenție deosebită obiectelor de mobilier care vor fi cât mai sigure pentru el. De asemenea, pentru ca el să poată manevra singur aceste scaune și mese copii, ele trebuie să îndeplinească cerințele de înălțime și greutate și să fie adecvate pentru intervalul lor de vârstă.

Care sunt principalele caracteristici al setului Măsuță picnic – Unicorn ?

Curtea din spate va deveni locul de întâlnire preferat al celor mici odată ce vor pune ochii pe aceste scaune și mese copii. Acestea au un design unic care le transformă în piese de mobilier foarte practice, viu colorate și foarte ușor de utilizat datorită materialelor din care sunt făcute.
Setul Masuta de picnic – Unicorn are suficient spațiu pentru ca patru micuți să stea să învețe, să mănânce și să se joace. Scaunele de tip băncuță sunt foarte confortabile astfel încât micuții dumneavoastră vor fi dispuși să stea mai mult timp, ceea ce le va permite să termine mai ușor mesele și să finalizeze sarcinile sau activitățile pe care le desfășoară. Acest set poate fi folosit atât în exterior cât și în interior și are toate accesoriile incluse în pachet, astfel încât să fie instalat rapid și ușor. Măsuța are o suprafață destul de mare de joacă și este foarte ușor de curățat.