• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 71lei
  • 133lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Schiuri copii marmat 60 cm - galben
PRP: 94.00 lei 86.00 lei
Schiuri copii marmat 70 cm - alb
PRP: 113.00 lei 71.00 lei
Schiuri copii marmat 70 cm - albastru
PRP: 113.00 lei 71.00 lei
Schiuri copii marmat 70 cm - galben
PRP: 113.00 lei 71.00 lei
Schiuri copii marmat 70 cm - rosu
PRP: 113.00 lei 71.00 lei
Schiuri copii marmat 70 cm - verde
PRP: 113.00 lei 71.00 lei
Schiuri copii marmat 90 cm - albastru
PRP: 126.00 lei 82.00 lei
Schiuri copii marmat 90 cm - rosu
PRP: 126.00 lei 82.00 lei
Schiuri copii marmat big foot - albastru
PRP: 89.00 lei 85.00 lei
Schiuri copii marmat big foot - galben
PRP: 89.00 lei 85.00 lei
Schiuri copii marmat big foot - verde
PRP: 89.00 lei 85.00 lei
Schiuri mici pentru copii, marmat, albastre, 70 cm
94.00 lei
Schiuri mici pentru copii, marmat, verde, 70 cm
94.00 lei
Schiuri pentru copii, marmat, rosu, 90 cm
133.00 lei

Alege produse din categoria Schiuri si Echipament Ski , Producator: Marmat

În ce constă echipamentul complet de ski?

Schiul necesită un tip de echipament specializat, astfel încât să poți coborî în siguranță și fără efort, pârtiile înzăpezite. De asemenea, ar fi nevoie de îmbrăcăminte de protecție pentru a proteja corpul de temperaturile scăzute și friguroase de la înălțimea munților înzăpeziți. Dacă credeți că copilul dumneavoastră nu o să se atașeze de schi, ca să nu investiți prea mulți bani, puteți închiria unele piese de echipament ski pentru el. Cu toate acestea, dacă credeți că schiul este sportul potrivit pentru el, atunci investiția în schiuri și echipament de ski de înaltă calitate și performanță ar trebui să fie o idee mai bună.
Echipamentul complet de ski de care o să aveți nevoie pentru dumneavoastră și pentru copilul dumneavoastră este:
- schiuri
- cizme de schi - clăpari
- ochelarii de protecție
- o cască
- bețele de schi
Echipamentul opțional include o geantă de schi, un suport pentru schiuri, ochelari de soare și chiar și walkie talkie-uri în caz de urgență. În ceea ce privește îmbrăcămintea, veți avea nevoie de mănuși groase clasice sau mănuși speciale de schi, pulover călduros, pantaloni și o jachetă impermeabilă, jachetă special concepută pentru schi. Geaca și pantalonii ar trebui să fie impermeabile și bine izolate pentru a vă ține de cald.
Pentru siguranța dumneavoastră și a copilului dumneavoastră, simulatoarele de schi ar putea fi foarte utile ca parte a echipamentului de schi. Acestea ar trebui să vă ajute să vă perfecționați abilitățile și să vă creșteți forța și rezistența în acest proces, de exemplu, din confortul casei sau din camera de hotel din stațiune. De asemenea, simulatoarele vă pot ajuta copilul să ajungă să cunoască conceptul de bază al acestui sport minunat. Acestea pot fi adaosuri importante de care puteți beneficia foarte mult dacă intenționați să faceți mai mult sport alături de familie. Atât începătorii, cât și profesioniștii pot avea multe beneficii folosind simulatoare de schi, deoarece sunt ușor de utilizat și oferă cel mai bun mediu simulat, fără grija reală a accidentelor și eșecurilor, fapt care întreține siguranța voastră și a copilului dumneavoastră. Nu numai că vă va ajuta să vă inițiați copilul în acest sport minunat de zăpadă, dar ajută ca acesta să câștige forță și rezistență și să facă tehnici de schi în mod eficient și sigur.

Care este viitorul sportului rege al zăpezii?

În ziua de astăzi, tot mai mulți copii ajung să îndrăgească sportul rege al zăpezii, dorindu-și schiuri și echipament ski pentru a putea practica acest sport.
Se preconizează că piața globală de schiuri și echipamente de ski o să se poziționeze tot mai sus, având o rată de creștere anuală de 3,7% în perioada de prognoză 2022 - 2027. Creșterea ratei de participare la activități în aer liber, cum ar fi schiul și alte sporturi de zăpadă, creșterea inițiativelor guvernamentale de încurajare a participării la schi și creșterea numărului de stațiuni de schi sunt câțiva dintre factorii majori care determină vânzările de schiuri și echipamente de ski la nivel global.
Producătorii de schiuri și echipamente de ski se concentrează mai mult pe dezvoltarea și lansarea de produse noi și inovatoare pentru a satisface nevoile și cererile, mereu în schimbare, ale consumatorilor prin utilizarea tehnologiei avansate. În ultimii ani, numărul copiilor care participă la diverse sporturi a crescut la nivel global, inclusiv la sporturile de zăpadă, cum ar fi schiul, prin urmare, vânzătorii introduc schiuri și echipamente de ski special personalizate pentru copii.
Pandemia de Covid-19 a afectat diverse industrii in decurs de 2 ani, inclusiv piața de schiuri și echipamente de ski. S-a observat că diverse studii au descris faptul că aproape 87% dintre companiile de schiuri și echipamente de ski au suferit o scădere a vânzărilor din cauza încheierii premature a sezonului 2019 - 2020, iar două treimi dintre acestea au înregistrat vânzări mai mici decât de obicei pentru iarna 2020 - 2021. Mai mult, până la sfârșitul mijlocului lunii martie, multe țări precum Franța, Austria și Elveția și-au închis toate stațiunile de schi, iar vacanțele pentru restul sezonului au fost anulate. Potrivit unui studiu de piață realizat de compania engleză ”England Oxford Ski”, în 2020, într-un an mediu, 40% (132 de milioane de persoane) din totalul rezervărilor vacanțelor de schi după sfârșitul lunii februarie, ar fi generat venituri de peste 200 de miliarde de euro pentru industria de schiuri și echipamente ski și pentru furnizorii săi. Cu toate acestea, închiderea stațiunilor de schi din întreaga lume a făcut ca această industrie să înregistreze o pierdere de încasări estimată la 40% în consecință.