• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 199lei
  • 418lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Tobogan HDPE 'REX' Rampa 120 cm Rosu
350.01 lei
Tobogan HDPE 'REX' Rampa 120 cm Verde
350.53 lei
Tobogan HDPE REX Rampa 120 cm Turcoaz
347.30 lei
Tobogan HDPE Tsuri Rampa 150 cm Rosu
417.93 lei
Tobogan HDPE Tsuri Rampa 150 cm Verde
409.66 lei
Tobogan Toba galben pentru locurile de joaca, platforma 60 cm
199.90 lei
Tobogan Toba roz pentru locurile de joaca, platforma 60 cm
199.90 lei
Tobogan Toba verde lime pentru locurile de joaca, platforma 60 cm
199.90 lei

Ghid de achizitie Tobogane copii Kbt

Alege produse din categoria Tobogane Copii , Producator: KBT

De ce să alegi un tobogan pentru copii ?

Un tobogan poate reprezenta pentru un copil un mijloc de distracție nelipsit din copilăria fiecăruia. Urcarea pe scara toboganului sau urcarea chiar pe tobogan, încurajează echilibrul și abilitățile de coordonare ale copilului, dezvoltându-i și simțul spațial. Aceste mișcări reprezintă și un mod de dezvoltare atât a musculaturii inferioare cât și a musculaturii superioare. Un tobogan poate reprezenta și pentru părinți un avantaj deoarece acesta poate fi mutat oriunde, părintele chiar putând să îl supravegheze mult mai ușor pe cel mic.

Cum poți alege cel mai bun tobogan pentru copii ?

Pentru a te bucura de un tobogan, trebuie să știi înainte criteriile pentru selecția celui mai bun. Asigură-te că acesta oferă siguranță și că dimensiunea este potrivită atât copilului cât și locului în care va fi poziționat. Acesta poate să fie tobogan de interior sau tobogan de exterior.

Care sunt tipurile de tobogane disponibile ?

În prezent, puteți alege între tobogane pentru copii cu apă, tobogane pentru copii cu scăriță și tobogane pentru copii având atașate căsuțe, turnulețe sau alte structuri

Ce aspecte sunt importante când vine vorba de vârsta copilului?

Toboganele pot fi de diverse mărimi și dimensiuni așa că trebuie să ți-i cont de vârsta copilului înainte de a face o alegere. Copiilor sub 2 ani nu le este recomandat să se coboare pe un tobogan dar dacă sunt ținuți de către părinți, atunci acest lucru este posibil. Cel mai bun sistem de tobogan este cel a cărui înălțime poate fi ajustată pe măsură ce copilul va crește.