• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 43lei
  • 110lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit
Zmeu acrobatic cu puncte rosii, djeco
110.00 lei
Zmeu acrobatic valuri, djeco
Zmeu acrobatic valuri, djeco expediere rapida
110.00 lei
Zmeu djeco cea mai mare pasare
84.00 lei
Zmeu djeco cel mai mare avion
84.00 lei
Zmeu djeco cel mai mare fluture
84.00 lei
Zmeu djeco hiboo
Zmeu djeco hiboo expediere rapida
43.00 lei
Zmeu djeco kawaii
Zmeu djeco kawaii expediere rapida
43.00 lei
Zmeu djeco pasare
Zmeu djeco pasare expediere rapida
43.00 lei
Zmeu djeco rocket
Zmeu djeco rocket expediere rapida
43.00 lei

Alege produse din categoria Zmeie , Producator: Djeco

De ce adoră copiii zmeiele și ce pot învăța din jocul cu un zmeu?

Joaca cu zmeie într-o zi cu vânt este o modalitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta coordonarea mână-ochi, conștiința chinestezică și abilitățile motorii grosiere. De asemenea, copiii pot învăța câteva concepte științifice, fizică simplă și unele lucruri despre vreme și ecologie în timp ce se joacă cu un zmeu. Copiii adoră provocarea și emoția de a ridica un zmeul în aer și de a-l face să zboare. Odată ce își dau seama cum să îl facă să zboare, pot începe să stăpânească provocarea de a menține zmeul în aer pentru mai mult timp și pot chiar să învețe câteva trucuri spectaculoase.
Pentru a se juca în siguranță și pentru a beneficia la maxim de activitatea aceasta, singura regulă generală care nu trebuie încălcată este ca jocul trebuie să se desfășoare în spații deschise, departe de copaci, de clădiri și mai ales de cablurile electrice. Învățați-i pe copii să stea cât mai departe de obstacolele care pot provoca turbulențe asupra jocului și ajutați-i să înțeleagă de ce. Pe măsură ce vântul se mișcă în jurul obiectelor, cum ar fi copaci, clădiri și dealuri, acesta devine agitat și formează turbulențe. De aceea, este important să vă asigurați că ei nu vor permite ca zmeiele lor să se apropie de copaci sau de alte obstacole aflate în jur, deoarece zmeiele pot fi atrase în turbulențele vântului și se pot prăbuși, devenind astfel o joacă nesatisfăcătoare. Parcurile fără copaci, câmpurile deschise, malul mării și plaja sunt locuri perfecte pentru a zbura un zmeu. Trebuie să luați în considerare și faptul că, cu cât copilul are mai mult spațiu liber, cu atât el poate da drumul la mai multă sfoară și astfel va reuși să facă zmeul să zboare la altitudini mult mai mari.

Cum să alegi zmeul potrivit pentru copilul tău?

Având în vedere că jocul cu un zmeu este o modalitate foarte distractivă de a petrece o după-amiază vântoasă de primăvară sau de vară, acesta nu trebuie să lipsească din cutia cu jucării a copiilor. Dacă copilul dumneavoastră este începător la această activitate, trebuie să începeți cu achiziționarea unui zmeu viu colorat și interesant, în formă de triunghi cu o singură linie. Zmeiele cu o singură linie sunt potrivite doar pentru adieri de vânt ușoare sau medii.
Dacă sunteți în căutarea unei provocări pentru copilul dumneavoastră, atunci puteți să încercați un zmeu cu două corzi sau un zmeu cu două linii. Zmeiele cu linie dublă, cunoscute și sub numele de zmeie sportive sau de acrobație, necesită mai multă experiență pentru a le face să zboare. Aceste zmeie pot zbura pe adieri ușoare de vânt, moderate sau chiar puternice. Principalul avantaj al manevrării unui astfel de zmeu este că se pot face mai multe manevre și scheme spectaculoase diverse deoarece copii pot deține mai mult control asupra lui.