• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 284lei
  • 309lei
 • Producator (1)
 • Transport Gratuit

Este recomandat ca fiecare bebelus sa aiba camera lui sau cel putin un spatiu amenajat special pentru el si nevoiele lui. In aceasta incapere, bebelusul va petrece cel mai mult timp, aici doarme, gangureste, creste sub ochii nostri, se joaca, descopera si se dezvolta frumos. De cele mai multe ori mami pregateste acest coltisor magic inca dinaintea venirii pe lume a celui mic si alege totul cu grija si dragoste si asteapta cu nerabdare acel moment unic in care va deveni pentru prima data mamica.

Dezvoltarea copiilor este influentata si de modul in care acestia se simt in spatiul lor intim si tocmai din acest motiv decorarea camerei copilului trebuie sa fie tratata cu mare grija. In aces sens, la Bekid.ro gasesti o gama variata de patuturi si mobilier, saltele si lenjerii, articole de monitorizare, spatii de joaca, decoratiuni etc., o varietate de produse special realizate pentru camera bebelusului, intr-o diversitate de modele si culori astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru acestia.

In camera lui, cel mic isi construieste propria lume, descopera, isi imagineaza si se dezvolta frumos alaturi de tine, de jucariile si jocurile cu activitati specificei varstei lui. Ofera-i magie, o lume frumos creionata si o intimitate in care sa se dezvolte corect, un spatiu al lui in care sa se simta liber sa creeze povesti cu jucariile lui preferate, o incapere in care sa se simta in siguranta si in care sa isi doreasca sa isi petreaca timpul, atat singur cat si in preajma ta sau chiar si a altor copii