• Pret
  lei
   – 
  lei
  • 27lei
  • 4249lei
 • Producator
 • Varsta
 • Material
 • Pentru
 • Transport Gratuit
 • Culoare
Casuta pentru copii Smoby pe piloni
PRP: 2686.00 lei 1746.00 lei
Casuta Cu Tobogan Neighborhood Fun Center New 2015!
2574.03 lei
Casuta cu bucatarie pentru copii Smoby Nature
PRP: 1191.00 lei 774.00 lei
Casuta Sweetheart
Casuta Sweetheart expediere rapida
2751.35 lei
Casuta pentru copii - Prima mea casuta
548.00 lei
Casuta Naturally Playfull Welcome Home
3781.27 lei
Casuta pentru copii Smoby Jura Logde
PRP: 1432.00 lei 974.00 lei
Casuta pentru copii Smoby Chef House
PRP: 2360.00 lei 1558.00 lei
Casuta copii keter magic vernil
PRP: 399.00 lei 339.90 lei
Casuta de joaca MyKids 02550/12 Beige/Brown - Small
529.00 lei
Casuta de joaca MyKids 02550/23 Green/Red - Big
1019.00 lei
Casuta de joaca MyKids 02550/1 Pink/Violet - Mid
649.00 lei

Copiii sunt extrem de energici, iar noi ca si parinti constientizam acest lucru odata cu inaintarea acestora in varsta cand energia acestora depaseste orice limita. In acest sens, au fost create casutele special destinate copiilor pentru a se bucura de un spatiu de joaca numai al lor. Casutele pentru copii pe care Bekid le comercializeaza sunt confectionate din materiale de inalta calitate astfel ca acestea nu se vor decolora sau deteriora in timp chiar daca alegeti sa o amplasati in mediul exterior. Criteriile de alegere ale unei casute pentru copii sunt:

 • Materiale de calitate care sa reziste in mediul exterior.
 • Linii slefuite foarte atent pentru a elimina complet riscul ranirii celor mici.
 • Vopseaua si lacul sa fie ecologice pentru a nu pune in pericol sanatatea copiilor.
De ce să alegi o căsuță pentru copii ?

Joaca este foarte importantă pentru copii, aceasta jucând un rol remarcabil în dezvoltarea armonioasă pe plan fizic, cognitiv și social a copilului dumneavoastră. În plus, joaca îl ține afară pe copil departe de activitățile dăunătoare, cum ar fi statul la TV toată ziua sau pe dispozitivele electronice.
Faptul de a cumpăra o căsuță pentru copii, le va stimula acestora imaginația dar și dorința de a se juca afară.

Cum alegi cea mai bună căsuță pentru copii ?

Pentru ca tu și copilul tău să vă puteți bucura de toate beneficiile unui astfel de spațiu de joacă, trebuie să te asiguri că faci cea mai bună alegere. Un prim lucru important este locația. Acestea pot fi căsuțe de interior sau de exterior, iar acest lucru este important când vine vorba și de timpul petrecut în casă sau afară. Mai apoi trebuie să te asiguri că alegerea făcută este potrivită din punct de vedere al siguranței. Standardul EN71 este cel care asigură cea mai bună siguranță. Materialul din care este construită casa poate să fie lemn, plastic sau carton iar fiecare dintre acestea are avantajele lui. Cele de lemn sunt durabile, cele de plastic sunt ușor de asamblat iar cele de carton sunt de interior.

Care sunt avantajele care te vor face să alegi o căsuță ?

Achiziția unei astfel de căsuțe este un beneficiu și pentru tine. Dacă o alegi pe cea potrivită, aceasta va arăta minunat în gradina casei tale și vei putea cu ușurință să îți supraveghezi copilul. Totodată, copiii nu vor mai trebui să meargă într-un parc pentru a-și consuma energia pentru că pot face asta acasă.

Ce elemente de design poate avea o căsuță pentru copii ?

Principalele elemente de design pe care le poate avea o căsuță pentru copii sunt ferestrele, unele putând fi deschise iar altele nu, ușa care se poate închide sau deschide iar distanța dintre ușă și tocul acesteia este foarte mic, veranda, care poate oferi celor mici mai multe posibilități de joacă și balconul care poate fi prezent la căsuțele care au inclus și un turn.